lørdag den 24. oktober 2009

Og så lige opbagt


Gruppearbejde på kursus i dag resulterede blandt andet i, at halvdelen af gruppen erklærede, at deres speciale var opbagt sovs. Så meget for smarty fancy reklameungdom.

7 kommentarer:

Sune sagde ...

OMG! Sebastian- og PernilleStregen :)

Anne Sofie sagde ...

i min er "Sovs" kodeord for slik og kager. Det kan være de taler i tunger for at forvirre?

Stine sagde ...

Sune: Esben- og PernilleStregen, så tæt på :D

Anne Sofie: Nopes, der var tale om sovs-sovs, som i sovs og kartofler :D

spunky sagde ...

Undskyld men ved de overhovedet hvad der ligger i udtrykket opbagt sovs???

jeg kender ikke mange (lige bortset fra mormorsegmentet) der kender den egentlige betydning eller bedre endnu, kan finde ud af at lave en sådan "opbagt sovs" ;-)

Anonym sagde ...

Mon ikke de fleste har set deres mødre eller mormødre lave en opbagt sovs?? Og derfor ved hvordan msn laver den?? - Mette

Pernille sagde ...

Pernille her: (stolt indehaver af opbagt sovs-speciale)

Er selvudnævnt mester i opbagt sovs, og tilpas meget vestjyde til at den bliver fed, fantastisk og uforglemmelig HVER GANG!!!

Emma Lovise sagde ...

jeg elsker opbagt sovs!