mandag den 12. oktober 2009

Kunne man forklæde kat som marsvin?

Da jeg var barn, havde vi altid kat. Jeg tror, det er derfor, at jeg er så dælens katteskruk for tiden - desværre må vi ikke have kat her i lejligheden.

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

nåh hvor sødt. Katte er altså også bare så dejlige. Har selv 2stk.

Hvis du nogen sinde finder på at lave t-shirts, så vil jeg i hvert fald gerne købe en med dagens tegning på. Den er så fin!

Mia sagde ...

Åhr hvor er det bare en dejlig tegning :D

Pia Valentin Lorentzen sagde ...

Skøn tegning!
Elsker selv katte og har lige fået en lille killing efter 10 mdr. uden kat.
Men måske er alt håb ikke ude for dig, det kan være, der er en beboerforening, og måske er de til at overtale til kattetilladelse? Man kan da håbe :)

Sara sagde ...

Svaret til dit spørgsmål Stine er klart nej! Marsvin er så dumme at man mere får lyst til at smide dem i ovnen sammen med kartofler og måske nogle andre rodfrugter, i stedet for at forkæle dem som en kat. Men man gør det ikke for man vil jo ikke give eneste barn traumer for livet.

Charlotte sagde ...

Jeg er allergisk over for katte, men jeg går rundt og forestiller mig at min hamster er en kat :)

Anonym sagde ...

Kære Stine
Jeg sætter stor pris på din underfundige og finurlige blog. Keep up the good work.
MEN! Jeg er MEGA allergisk overfor de små bæster, og jeg sætter heller ikke pris på deres tilsyneladende ubændige trang til at ligge på lur oppe på skabe og deslignende, for at stagedive ned på mit fede skaldede hoved og kampflå i min skalp...! Kattejerne ævler løs om jagt-instinkt og griner lystigt, men jeg synes joken er ved at være lidt tyndslidt. Katte, birketræer, husstøvmider, pollen, og folk der ikke kan styre deres brandert, bør forflyttes til Mars. Kort proces!
Med venlig hilsen
Andreas a.k.a. Hvalen
P.S. Ja, jeg er en gnaven gammel prut, jeg ved det godt =).

Anonym sagde ...

Marsvin er forresten uber-nuttede =)
MVH
Andreas/hvalen

C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S. sagde ...

hvis du ikke kan få nok katte så tjek min Ninja på min blog ;)

helle sagde ...

Hvis der eksisterer katte, som den paa tegningen, ville jeg ogsaa vaere katteskruk. Det er VERDENS mest nuserste (jep!) kat!

Signe sagde ...

Jeg bliver altid så glad af dine tegninger/tekst Stine! Den er helt utrolig dejlig i dag... Tak!

Og, er enig med Emma Lovise - en mindre t-shirt produktion tror jeg ikke ville være en helt dårlig forretning :)

Emilie sagde ...

vi har faktisk tre små kattekillinger, de har den perfekte marsvin størrelse, eller faktisk er de mere sådan hamster? ville en hamster gå? :D

StineStregen sagde ...

Emma: Det skal jeg huske, og hep-hep din heldige kattedame!

Kaiser: Danke :)

Pia: ÅRH misundelse!!! Men det bliver ikke omstødt her, ejerne bor selv i bygningen og vi er meget få. Det' så trist, det' så trist...

Sara: Det var omvendt, man skulle klæde katten ud som marsvin, så udlejer ikke opdagede, at det i virkeligheden var en kat. Fordelen for alle i bygningen ville være, at alle slap for PIRW PIRW PIRW marsvinelyde...

Charlotte: Virker det?

Andreas: Noget af det smukkeste ved katte er netop deres voldsomme kærlighed for folk, der ikke kan lide dem og frygter dem lidt. Det er halvdelen af det sjove ved dem, og hovedårsdagen til, at jyske mænd og kan lide dem ind i mellem :D (og måske skulle du og Sara mødes over lidt bagt hamster en dag?) (og rigtig mange tak for de fine ord)

Chrims: Er der en ninjakat? Jeg tjekker...

Helle: Orvra, min forfængelighed liiikes, når du skriver sådan noget :) Men sandheden er, at det er præcist så nuttede, katte er!

Signe: Ih tak, rødme rødme :)

Emilie: Er de af den slags race, der hedder normalt pattedyr, der har tænkt sig at vokse? I så fald, bliver de nok svære at klæde ud...

Anonym sagde ...

stine bare køb en munchkin.. de nuttede, krammelige og fordi de mindre end andre vil jeg gætte på de små racers munchkin kommer på størrelse med min eks venindes forvoksede marsvin

Mainz sagde ...

Må jeg anbefale disse film:

Simon's Cat 'Cat Man Do':
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

Og den "rigtige"...

Cat attacks sleeping man:
http://www.youtube.com/watch?v=eU7DeuZa0ho

:)

Emilie sagde ...

ja de vokser desværre :)

men jeg tror godt de kan gå for hamstrere i et par uger endnu, de vokser ikke så hurtigt :)

men så skal du også give dem sutteflaske :) for deres mor er en meget led mor der har forladt dem :)

StineStregen sagde ...

Anonym: Munchkins - er det ikke de der syngende dværge fra The Wizard of Oz???

Mainz: Det må du da, og en dag får jeg dem set :D

Emilie: Nååååårh, stakkels babyer. Jeg har opfostret en kat med sutteflaske engang, det var så hyggeligt indtil den rigtigt fik kløer og følte trang til at holde GODT fast i den hånd, der fodrede den. Så jeg endte med at bruge store grill-handsker, når det lillebitte væsen fik sin lillebitte flaske.