torsdag den 8. oktober 2009

Hun er sikkert allerede blevet tisset til

Måske er du stødt på denne hvide lille dame i pap, der sidder og græder i et busskur ved Klostertorv i Århus. Hende har jeg lavet sammen med kursusbuddies Rikke og Tine, og hun skal minde nutidens ungdom om, at man lige skal tænke sig om, inden man drikker hæmningsløst, ellers kan man godt blive ked. Hun var svær at forlade, så lille og skrøbelig og lavet af pap.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er hun fin og lille.

Pernille :'( sagde ...

NOTE til opmuntring:
Allerede på vej hjem fra smagløs (30 min senere) var der plantet et styks dame-veteran-cykel oven i vores uheldige ungersvend, mens jeres lille dame, havde en ung dame siddende ved sin side!!!

Anonym sagde ...

ku I ha´ lavet en, der tisser igen ?? bare så de ku´ lære det ?? men ok hun ER altså næsten for sød til at man kan udsætte hende for det : - )
- Mette

StineStregen sagde ...

Emma: Tak. Hun var endnu mere nuser i virkeligheden :)

Pernille: Jeg er glad for at høre, at hun i hvert fald overlevede en time mere, men jeg kan godt forstå, du er rasende over cykelangrebet!!!

Mette: Men folk skal slet ikke tisse på hende...

Anonym sagde ...

Aj det var sådan set din overskrift, der fik mig til ar skrive det.. Og så al den snak om sofaer sat ud til storskrald mv, som var for noget tid siden.. For jeg synes bestemt ikke nogen må tisse på hende og hendes gode formål.. Og hun ser særdeles nuttet ud.. Hvordan er man kommet på den ide ?? -Mette

Clarke sagde ...

Sundhedsstyrelsen burde købe jeres idé og starte en kampagne. Det er bare den bedste idé.