mandag den 26. oktober 2009

Morgensurhed er en ærlig sag

Jeg tror efterhånden, at største post på min telefonregning er undskyldnings-sms'er til kæreste efter morgener fyldt med arrigskab.

12 kommentarer:

Anni sagde ...

Ahrmen det ER da heller ikke fair at man skal stå op om morgenen!! Men synes det er lidt synd for din søde rare kæreste/ svoger! Har du i øvrigt fundet ud af om du har tid til and Mortens aften?

Lulus sagde ...

Uha, det lyder faktisk ikke særligt rart for nogen parter, ærlighed eller ej :-/

Lise sagde ...

Åh gud hvor vi kender det med morgensurheden herhjemme....min mand er frisk og klar til at drille og teenageren og jeg præcis modsat.

Anna Ørtved sagde ...

Åh altså. Den kender jeg også så udmærket...Jeg hader de morgener der starter inden kl. 9 og med en skolepige i huset betyder det næsten alle morgener.
Personligt synes jeg virkelig B-menneske skulle have bedre vilkår - måske skal der bygges en hel B-menneske landsby? Nå, det ser jeg på senere :-)
hej hej fra en ny læser - Anna

Anna Ørtved sagde ...

Åh hvor jeg kender det!
Jeg er utrolig sur om morgenen, ihvertfald de morgener der starter inden kl. 9.00 og med en skolepige i huset er det...ja, næsten hver morgen.
Hmm, måske skulle jeg bygge en B-menneske landsby med skoler der først starter kl 9.30, nå det ser jeg lige på senere :-)
hej hej fra en ny læser - Anna

Anna Ørtved sagde ...

Åh, hvor jeg kender det!
Jeg er utrolig sur de morgener der starter før kl. 9.00 og med en skolepige i huset er det jo så rimelig ofte.
Hmm, måske skulle jeg bygge en B-menneske landsby med en skole der først starter kl 9.30, nå det ser jeg lige på senere :-)
hej hej fra en ny læser - Anna

Uden Relevans sagde ...

Kan du ikke bare give ham et brev med som han kan åbne hvis du har været umulig?

Anonym sagde ...

Jeg har aldrig helt forstået det med morgensurhed, til trods for at jeg selv er mega b-menneske..hvad er det, der gør at man konsekvent er sur på et bestemt tidspunkt af døgnet?

....men mener at jeg har fundet en del af svaret: de to ekstra morgensure i min familie (dvs. dem der lader det gå udover andre) er min mor og min lillebror, som begge er rygere..og de er stinkende sure indtil de får deres første cigaret. Nu er det heldigvis mange år siden vi har levet under samme tag, men oplever det stadig af og til på weekendbesøg.

Og nu har du jo selv nævnt, at du er stoppet med at ryge...min teori er sikkert langt ude i hampen, men det skal da ikke afholde mig fra at lufter den...:)

/Maria

- Maiken sagde ...

Der er jo faktisk snak om at A-mennesker er A-mennesker fordi de har en genfejl.. :D (Nej, gider ikke finde undersøgelserne frem, google er din ven!)
Og morgensurhed er jeg heldigvis ikke udsat for særlig tit.. Hey, endnu en fordel ved at være single..

StineStregen sagde ...

Jeg ved godt, at det er ucharmerende at være morgensur. Jeg er det aldrig, når jeg er alene, men hvis min morgen ikke går præcist efter mit hoved, eller kæreste provokerer, er det lige som om, det hele bare falder sammen. Ach.

rené sagde ...

Angående morgensurhed, så er jeg heller ikke typen der er et lokalt uvejr om morgenen.

Jeg har dog lagt mærke til, at jeg godt kan være en anelse 'pirrelig' hvis mit blodsukker er lavt, så hvis ting går galt fra morgenstunden af, så eh.. ja.. :)

Jacob Christensen sagde ...

@Anna Ørtved: Du sender bare en besked, når byen er oppe at stå.

Dog helst ikke før kl. 10 om morgenen. :-)