mandag den 5. oktober 2009

En vinterjakke er en vinterjakke er en vinterjakke

Problemet med vinterjakker er, at de ligner vinterjakker. Uanset hvilken vinterjakke, man prøver på, er det svært ikke at tænke "been there - done that". Skulle modebranchen (vinterjakkebranchen?) ikke forestille at være sådan nogen, der udfordrer og nytænker og grrr-auuu-grrrr-vildskab?

10 kommentarer:

fasterfis sagde ...

jeg undskylder hermed på alle os møje-desajneres vejne! Hvis det kan trøste dig bare en lille bitte smule har jeg ikke selv haft en vinterjakke i måske 4-5 år af samme årsag. Det er noget med en sommerjakke med utroligt mange trøjer og cardigans under.. håber du finder en flot en anyways!

Nadia Hearts Music sagde ...

TRUE

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Det er flot, at du sådan tager ansvar på alles vejne :D Jeg render også rundt i tynd sommerjakke med mængder af cardingans. Og så tænkte jeg på, om det ikke lige var dig, der så revolutionerer vinterjakkemoden, fasterfis? Jeg lover at reklamere for dig her, så :)

Nadia: Yir!

Johanne sagde ...

Det kan godt være, jeg er fortabt, men det er netop det, der er så rart. For når jeg beslutter mig for at købe en ny vinterjakket, får jeg mere eller mindre det, jeg går efter. Og det sker utroligt sjældent, at en eller anden slags jakke går ud af produktion, så jeg kan godt få en, der minder om den, jeg havde før, der var rigtig godt. Jo, det sku' da li' være de der dynejakker, der går helt ned til gulvet, som en gang var smarte. Dem har jeg vist ikke set i et par år, og tak for det!

Tina sagde ...

JAH hvad sker der lige med det?? Jeg gør som jer... med en for tynd jakke og en tyyyk trøje og jeg stangfryser stadig :) Men hva gør man ikke.
Men helt ærligt... hvorfor skal vinterjakker ikke udvikle sig lidt?

Anonym sagde ...

Jeg synes altid, at jeg ligner en michelin-mand når jeg har min vinterjakke på...

Thominous sagde ...

Men ... hvorfor ikke vente til vinter med at bekymre sig om det?

Anne Sofie sagde ...

Hvilken mascara bruger dit tegnede jeg? I want one!

StineStregen sagde ...

Johanne: Det må være utroligt rart at være dig :)

Tina: Jeg ved det virkeligt ikke, men jeg synes altså, at det er mærkeligt...

Emma Lovise: Jeg er sikker på, at du ligner Marlene Dietrich (som jeg sikkert har stavet forkert, er for træt til at google, sorry).

Thominous: Fordi det er koooooldt!

Anne Sofie: Lige nu bruger hun en, der vist hedder lash queen fra Helena Rubinstein. Den er god og har leopardprikker, men ikke så god som den fra Lancome, som de holdt op med at producere, som jeg har glemt navnet på. RIP. Elsket og savnet.

Anne S. sagde ...

Stine: Får man så leopardprikker på øjenvipperne?? Det må altså se underligt ud...