fredag den 23. oktober 2009

Blame it on the cola


Da jeg kom hjem fra fredagsbar åbnede jeg kækt en lidt overstadig cola, der kastede sig over min mac. Nu tør jeg ikke tænde den, før den er helt tør. Så jeg har lånt kærestes computer, og det betyder desværre ingen tegning i dag. Til gengæld har jeg fået det her fine billede af en navnesøster, der har lavet en StineStreg i øreringe. Meget outside the box tænkning, og det får man aldrig nok af :)

Nu jeg er i gang med alt den her tekst, må jeg hellere undskylde, at jeg har været lidt vag på en mut måde de sidste par dage. Jeg kan ikke fortælle så meget andet, end at det har været en crazy uge, der heldigvis er slut nu, og at jeg er midt i at blive glad igen. Ind i mellem er det her voksenliv med nyt fuldtidsarbejde og ny deltidsuddannelse oven i efterårsmørke og at lære at bo sammen med kæreste, som pludselig mister sin bedstemor, bare... overvældende. Og man har lyst til at grave en tidslomme og gemme sig og sove ud og tænke lidt på dit og dat, og så trække vejret dybt og starte forfra.

Sagen er bare, at det går alt alt for stærkt til, at man kan gøre det. Og så er man nødt til at sige nej til så mange dejlige mennesker og sjove ting. Men sådan er det, og jeg er helt overbevist om, at det er det hele værd. Og en eller anden dag, kommer fritiden vel tilbage. Right?

8 kommentarer:

Lena sagde ...

En ting som er kommet er ... Juleslikket :-D

Anonym sagde ...

Kan tidslommen eventuelt også gælde for hjemløse, nyligt single-personer med eksamen hængende over hovedet, og kan den eventuelt kombineres med julehiet? Så kan du godt skrive mig på deltagerlisten...
Kunne godt mærke den daglige StineStreg ikke osede af overskud, men godt at høre det er på vej tilbage! Og helt forståeligt at tingene nogen gang bare bliver for meget, specielt hvis de klumper sig sammen...
Kig rigtig godt på alt det gode du har Stine! Tænk på det i stedet, og tag en velfortjent pause fra dine hovedbrud!
Må julekandis og rudolfsnuder følge dig det næste stykke tid...

Hr. Lange sagde ...

Senere :) Fritiden kommer altid senere.

Anne sagde ...

Ja - den fritid kommer engang når børnene er flyttet hjemmefra og man går på efterløn/pension - suk. Jeg er ikke helt sikker på at man så er i stand til helt at nyde den, efter at have været på "voksen-vognen" i så lang tid :-) Så velkommen til det hæsblæsende voksenliv - og husk at nyde de stille stunder, der trods alt er der - bl.a. julen. Bare man husker ikke at stresse op over alt det, man gerne ville nå, men ikke når. Bl.a sylten og de hjemmebagte småkager.
Du har nok opdaget at det er det her, der er "optagelsen" i voksenlivet og ikke evnen til at holde diverse potteplanter i live ;-)

Anonym sagde ...

upppss med din mac!! krydser fingre for, at den også kan lide cola!
- mette
ps ser frem til næste Stine-streg...

flo's diner sagde ...

På et eller andet tidspunkt når man til et sted, hvor voksenlivet giver mere mening end alt det andet gakkede, man har foretaget sig. Så hang in there!

Og så ned efter juleslik!

Trine Louse sagde ...

Et gammelt ordsprog siger "En ulykke kommer sjældent alene". I mit liv er det i hvert fald sådan at energi-krævende og stressende ting har det med at hobe sig op til tider, og andre gange kan jeg nærmest kede mig.
Noget af det handler om at jeg kompenserer for de to yderpunkter. Når jeg har haft en periode med kedsomhed begynder jeg at arrangere fester, melder mig til kurser osv, og når jeg så har haft en periode med overarbejde, mange familieaktiviter og bekymringer, så sørger jeg for at fylde mit liv med så få ting som muligt.
Jeg er sikker på at der kommer en periode hvor du får mere luft, også selvom mange af de hårde ting som f.eks. dødsfald i familien ikke kan styres.

StineStregen sagde ...

Lena: Og Sallings julepynt.

Anonym: Måske skal vi lave en julebunker, så der kan være nogen stykker. Tak for det gode råd og krammer til nyligtsingle og eksamensramt person, begge dele skal nok ende i succes :)

Lange: Godt... bare den kommer :D

Anne: Åh ja, det er en grumme optagelsesceremoni... Jeg satser på, at jeg kan melde mig lidt ud i ny og næ, så længe jeg ikke har afkom.

Mette: Meget ups. Den virker, men tasterne klistrer sig noget fast til hvad end, der er under dem :( En noget træg oplevelse.

Flo's: Det er nok det mest opmuntrende, jeg har læst meget længe. TAK!

Trine Louise: Du har en pointe, og sådan er det vist også i mit liv. Jeg glæder mig lidt til næste kedelige periode :)