torsdag den 18. juni 2009

You guys ROCK!

Jeg kender helt åndssvagt mange mennesker, der har fået vanvittigt gode karakterer i dag. Min reaktion er en blanding af vild glæde på deres vejne, grusom misundelse og vild præstationsangst for egen eksamen på mandag.

13 kommentarer:

rené sagde ...

Jeg har sikkert glemt det på mandag (alzheimers, det er sådan man får i fødselsdagsgave når man bliver 30), så derfor krydser jeg alt der krydses kan allerede nu (pænt svært at komme i en sovepose sådan, men hvad gør man ikke... (sovepose.. don't ask)

StineStregen sagde ...

Tak René. Jeg sætter pris på din soveposekrydsning :)

Stine sagde ...

Mandagseksamen - you and me both.

Det lyder forfærdeligt bekendt med en blanding af overskudsagtige følelser af glæde på andres vegne og så 42-årige, pletskaldede, bitre Henning, der bor i min mave og ikke under andre noget som helst.

Jeg er sikker på at alt nok skal gå vældig godt for os begge. Noget med karma og universet.

Og på mandag kan vi sidde/stå/danse i hver vores storby (DK size) og drikke kulørte drinks/bobler/Neptun-øl, fejre os selv, være helt vildt selvfede. Og faktisk vel have det dér frihed?

Stine

PS - kan Ninjahævneren mon tage sig af ens kærestes psykotiske ekskæreste? Inden for overskuelig fremtid? Evt. med assistance...

Trine Louise sagde ...

Jeg tror ikke at en person der kan lave sådan en fantastisk blog som StinneStregen kan få en dårlig karakter til en eksamen.

StineStregen sagde ...

Stine: Jep, på mandag er Stinernes dag, I can feel it! Jeg prøver i hvert fald at sige til mig selv, at jeg kan. Lidt bare.
Kæresters psykotiske ekskærester burde brændes på bål. Er skt Hans ikke lige rundt om hjørnet? En begivenhed, der bare venter på at ske...

Trine Louise: GID min lærer og censor tænker det samme som dig, god bless!

Stine sagde ...

Sankt Hans bål! Genialt. Simpelthen genialt. Dagen blev lige 100% bedre ved tanken om brændende heks.
God slutspurts-læseweekend til dig!
Stine

Jeppe Morgenthaler sagde ...

HOST...[12-tal i Interaktionsdesign i forgårs]...HOST

rené sagde ...

Skt Hans er på tirsdag..

(DenAnden)Stine: Hun (Ninjahævneren) har den fulde opbakning fra en blå flodhest.. det er jeg overbevist om..

Sara sagde ...

Stine du får 12 af mig, for denne blog. Jeg kommer til at savne den meget når du stopper. Jeg ved godt at det kun er en lille svovlstik i forhold til det store bål eksamen er, men værsgo alligevel.

Anonym sagde ...

Sådan har jeg det, hver gang jeg skal til at tegne og jeg så ser dine.. :D

StineStregen sagde ...

Sara: Hvor er du sød :)

Simon: Jeg kan heller ikke tegne, hvis jeg tænker på, hvordan andre tegner... Duer kun til at gøre tingene på min måde.

Anonym sagde ...

Som bare er den fedeste måde at gøre på! :D
Det er super fedt måde det bliver tegnet enkelt på men bliver også gjort super detaljeret med udtryk, hår og tøj.
Det giver også et ekstra pift med redigeringen, så det bliver blæk agtigt. Har selv prøvet at downloade en prøve version af illostraitor eller hvad det hedder. Kan slet ikke finde ud af det..
så jeg køre på kontrast, mætning, lys og alt det der i iPhoto :D

Har også for mig selv selv prøvet at lave en wannabe blog med en tegning om dagen, også for at udfordre mig selv. Det er bare RIGTIG svært at gøre det til en vane at have papir blyant på sig og så fange de små og store ting der er værd at tegne og skrive om.

StineStregen sagde ...

Man kan ind i mellem finde nogle tutorials (eller hvad de nu hedder) på youtube, der viser livetrace-funktionen (ellers er den under object).

Og ja, det er ret svært at komme igang. Jeg startede ved at sætte mig ned og lave måske 20 tegninger om alle mulige ting, jeg gik og tænkte på. Bare for at se, hvordan man kunne illustrere dem. De fleste blev RÆDSOMME, især fordi jeg ikke viste, om piger skulle tegnes med eller uden bryster, om der skulle være farver osv - det sætter jo sine naturlige begrænsninger. Men der var enkelte tegninger, jeg godt kunne lide, og så lavede jeg vist tre færdige tegninger. Så kunne jeg også se, hvad der fungerede med min tegnestil. Jeg viste dem til to venner, jeg så meget på de tidspunkt, og de var rigtigt søde til at sige "det skal du da tegne", hvis jeg sagde noget sjovt, eller vi oplevede noget, hvor jeg allerede havde glemt at kigge efter den slags :) Med tiden bliver det en vane, men nok aldrig sådan nemt. Der er stadig mange ting, man ikke lige kan tegne, men også virkeligt mange ting, der bliver sjovere af at blive tegnet. Så klø på :) Og måske er det en tegneserie og ikke en blog du skal lave? Eller et eventyr? Eller en portrætserie?

Tak iøvrigt for de pæne ord.