onsdag den 24. juni 2009

Hvis du har lånt mig noget sært, så giv lige et kald

Det interessante ved at pakke sit liv ned i flyttekasser er, at man altid finder alle mulige underlige himstergimser, som man ikke aner, hvordan man er kommet i besiddelse af.

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Du har min søsters skisokker...

StineStregen sagde ...

Det er også nyt nok til, at jeg godt kan huske det :) Men dem kan du få i aften, for du skal vel om og fejre Mette...

Linda sagde ...

Du er ikke by any chance faldet over min værdighed?

StineStregen sagde ...

Niks, men jeg har heller ikke kigget i kælderen og bag sengen endnu :)

Michelle-Marie sagde ...

Jeg kender det alt for godt. Da jeg flyttede første gang var der RIGTIG mange ting, så skulle jeg flytte igen efter bare 4 mdr.og også efter bare 4. mdr. stod jeg med ting heg var sikker på jeg ikke havde med da jeg flyttede ind... Noget godt kom der da også ud af det; Jeg fandt en Mozart figur som jeg er blevet rigtig glad for.

Ninapb sagde ...

Jeg ville ønske at det var min kjole, den der. Men den hopper du ikke på, vel? ;-)

StineStregen sagde ...

Michelle Marie: Sejt, jeg finder kun ting, jeg ikke rigtigt kan bruge til noget. En gammel fjernbetjening af et mærke, jeg aldrig har ejet fx...

Ninapb: He he, den er fiktiv, så nej :D

rené sagde ...

Michelle: Lyder som om du har haft nogen spændende fester? ;)

Tine sagde ...

Kære Stine

Jeg bor i en lille landsby, hvor vi er i gang med at etablere et tilflytterkorps. Jeg er vild med din streg, og vil spørge, om vi må genbruge pigen med flyttekasserne? Selvfølgelig med behørig kildeangivelse :-)

Se siden her: http://www.højmarkweb.dk


Venlig hilsen Tine