mandag den 8. juni 2009

Det skal nok gøre mig skarpere

Indtil videre tyder alt på, at jeg rent faktisk kan tillade mig at sove de sidste to nætter inden, vi skal aflevere hovedopgave - jeg ender nok med at ligge søvnløs og bekymre mig om, hvad vi har glemt, siden der er tid til nattesøvn.

6 kommentarer:

cyberzed sagde ...

Det lyder slet ikke tosset :)

Line sagde ...

Wow! Det har jeg aldrig prøvet!

StineStregen sagde ...

Jeg har heller ikke prøvet det før, det er derfor, jeg er bekymret for, hvad det kan betyde...

Michelle-Marie sagde ...

Håber da bare det er noget du bilder dig ind :)
Sov godt :)

Linda sagde ...

Det betyder bare, at du går en karriere i møde som blændende dygtig journalist med overblik og fod på planlægningen. Læg du dig bare til at sove, så du ser godt og udhvilet ud, når du skal modtage lærer og censors stående applaus.

StineStregen sagde ...

GID hele verden var lige som dig Linda. Det ville være farligt i pms-tide, men fuld af strålende sol ellers :)