søndag den 14. juni 2009

Så headhunt mig dog for pokker


Gad nok vide, om der findes nogen, der bare kan sidde og ryste lækre jobansøgninger ud af ærmet, som om det var da ingenting, mens de smiler og sipper til deres overskudsagtige chai. I så fald hader jeg dem.

15 kommentarer:

rené sagde ...

hvis det er nogen trøst, så skal du med lidt held kun skrive een god ansøgning, og så får dit drømmejob som du har i hvad der ligner en evighed, og med den akkreditering du får dig der, så bliver du headhuntet til de næste mange jobs.. uhm.. og jeg vinder nok også i Lotto nu her om lige snart - men det kan jo ske ;)

Herself sagde ...

Jeg er meget lettet over, at du så i hvert fald ikke hader mig!

Anonym sagde ...

Arg, Stine!
ikke flere "jeg mangler arbejde" :D
der er bare SÅ meget af det i mediet med 1000 vis af folk der mangler arbejde.. og så sidder man her og det bliver bare mere og mere lyst at studere når man selvom man har uddannelse, er der ikke noget job til en...
jeg er ikke så meget inde i jobmarked. håber bare ikke det kommer til at gå sådan når den tid kommer...

- Bare så du ikke er i tvivl, du laver en SUPER fed blog som vi alle elsker og venter til ved 22-23 tiden hvor indlægget kommer, man får et smil på læben og kan går i seng. Hvis det ikke er fordi men skal forberede sig til eksamenerne :)
Er total fan af dig Stine!!

Line sagde ...

You're not alone! I går brugte jeg omkring seks timer på at glo på computeren i forsøg på at skrive en jobansøgning....

StineStregen sagde ...

René: Indtil "uhm" kunne jeg rigtigt godt lide din kommentar... :D

Herself: Jamen det er jeg også, he he.

Simon: Aaaaaaw tak Simon, og undskyld jeg ripper op i det. Men det ER altså til at blive gråhåret af at skrive ansøgninger og lyde sprælsk og overskudsagtig, mens man tænker, at man egentlig gerne bare vil have jobbet under alle omstændigheder, og det ville være nemmest bare at skrive det :)

Line: Jeg tror også, at jeg brugte seks timer, før jeg fik det første ord ned på det virtuelle papir.

cyberzed sagde ...

Det er nu ikke altid det er en fordel at blive headhuntet...man kan blive så facineret af dem der vil fange en at man bare siger ja på stedet uden at tænke over hvad det er man acceptere.

Ditte sagde ...

Og jeg hader dem sammen med dig...

Elsker at følge med på din finurlige blog!
Fandt btw. forleden den sødeste pizzamand! Og sendte din blog en tanke:-)

StineStregen sagde ...

Cyber: Men så har man i det mindste et job, hvor de synes man er aaaall that :) Det er vel bedre end ingen job?

Sådan Ditte, go fælleshad! Og tak for de pæne ord. Husk at værne om din pizzamand, thi den slags hænger ej på træerne.

Ann-Therese Arstorp sagde ...

Jeg tror det som så meget andet skrivearbejde er en genre man skal blive fortrolig med - ved at prøve sig frem. Jeg har haft glæde af diverse sites med gode råd.
Held og lykke
Fra en jobsøgende til en anden

Spiren sagde ...

Jeg synes det ville være hyggeligt, hvis der hang søde pizzamænd på træerne... =)

Føler med dig omkring ansøgningerne som, i allerstørste sandhed, kvalificerer til den lidet flatterende, danske betegnelse Dødens Pølse! Man sidder dér og skal finde ikke-for-prætentiøse-men-heller-ikke-for-selvudslettende benævnelser for egne kvalifikationer, og man skal også lige huske den dér lille, hyggelige krølle med at nævne egne fejl og mangler i ærlighedens og troværdighedens tjeneste, og det hele er øv-øv-bvadr-dum-formulering-drilske-ord-pisoss!, og man vil faktisk bare gerne udfordres fagligt og kreativt og tjene en reel løn NU!

Håber ligesom rené kun, at du skal have trukket tænder og hår ud uden bedøvelse denne ene gang, inden du bliver mødt med en perlerække af headhunts! (hmm, headhunts, hedder det virkelig det?)

StineStregen sagde ...

Held og lykke med din søgning Ann-Therese, det lyder som om du er nået til den mere overbliksagtige fase :)

Spiren: Ja, det ville være en fabelagtig skovtur, man kunne tage på :D Jeg tror, det hedder headhunts. Headhuntings lyder i hvert fald endnu mere tåbeligt :D

Søren Andersen sagde ...

Jeg skrev ikke engang en ansøgning, før jeg blev ansat i drømmejobbet. Jeg ringede bare til drømmefirmaet, og kort efter var jobbet mit. Jeg var ikke engang færdig med min uddannelse, men da lønnen var dobbelt så høj som de færdiguddannede, kunne jeg starte på halv tid, få samme løn som dem og gøre studiet færdig ved siden af. Nu sidder jeg så og scorer kassen og glæder mig over, at jeg er så (selv)fed.

mikael sagde ...

jeg smiler og sipper min overskudsagtige chai! men så vidt jeg husker hjalp du mig faktisk med at skrive min ansøgning og den har stort ikke ændret sig siden, så had mig bare idet det jo faktisk lidt er dig selv du skælder ud på :)

StineStregen sagde ...

Nåmn... vil du så med ud og kaste med sten efter ham der Søren Andersen, hvis du ikke har andet at lave Mikael?

mikael sagde ...

Jeg er med, flintesten er de bedste ;)