torsdag den 11. juni 2009

En dyr dame

Hjemmebagt kage, massagestol og Illustreret Videnskab i massevis - jeg har muligvis et crush på min nye frisør.

16 kommentarer:

Lotte sagde ...

Ramila..... hun er fantastisk

StineStregen sagde ...

Helt vildt! Jeg elsker frisørbesøg, der slutter med krammer og kindkys :)

StineStregen sagde ...

...og ja, hun er også dygtig...

rijaH sagde ...

Haha hvor cute.. eneste min frisør har der gør jeg kommer tilbage er deres massage stol.. nå ja og så det fact at de er dejligt billige og vildt dygtige.. nogen frisører er bare ren love ;D

Fuglen sagde ...

Jeg er selv forelsket i min - man skal sørge for at have nogen at snakke med det om... :D

StineStregen sagde ...

Jeg glemte iøvrigt helt at takke Lotte for at have anbefalet Ramila, men man skal lytte til Lotte, hun ved et og andet om at se laber ud!

Anonym sagde ...

Lyder virkeligt lækkert...Det er i Århus ikke? Kan du ikke skrive en adresse? For jeg trænger virkelig mege til en klipning ; ) Forøvrigt enormt god blog : ) Jeg har været inde i en ret dårlig periode humørmæssigt, men af en eller anden grund hjælper det altid på humøret lige at kigge forbi herinde. Så jah - ville bare lige sige tak : )

En af dem fra Århus : )

StineStregen sagde ...

Hendes hjemmeside har adressen: http://www.ramila.dk/

Der ligner det lidt et smarty farty sted på hjemmesiden, men hun er virkelig sød og hyggelig, sådan en lille dame, der futter rundt og snakker løs. Hun hjælper på humøret og er rigtig dygtig (og holder man sig fra hårfarvning, er hun heller ikke så dyr). Jeg er glad for, at min blog muntrer dig op, og er sikker på, at Ramila kan giver dig lækkert hår og smilet tilbage.

Mange opmuntringskram

Infotainer sagde ...

Hey til de af StineStregens læsere, der bor i Kbh - start spilling some locations. Jeg er i nød efter en dygtig, billig, Ramila-agtig frisør. En pålidelig oase i mit liv.

Helene sagde ...

infotainer desværre er der alt for langt mellem den slags frisører i København... min gamle flyttede for 2 år siden til fyn og hende jeg havde inden det gik selfølgelig på pension blot 2 måneder inden... Men tror hellere jeg må holde øje med noget omkring det...

Dog kan jeg advare dig... Inde på peter bangs vej... lige over for flintholm kirke.. gå ikke derind.. hun siger hun kan lave det du viser hende, men både jeg og en veninde endte med den største katastrofe efter at have været der...

Kerstin Coco sagde ...

Kender det med crush på frisører alt for godt. hehe. Fin blog!

-cocosofie.blogspot.com

Camilla sagde ...

Lækkert med en frisør der skiller sig ud - kan man lokke dig til at sige hvem frisøren/salonen er?

StineStregen sagde ...

Ramila i Århus :)
http://www.ramila.dk/

Frisør sagde ...

Hey nice blog

Unknown sagde ...

Knytter lige en kommentar til..
Jeg har også fået anbefalet Ramila og var dernede i fredags og blive klippet og farvet striber. Virkelig sød og dygtig. Men jeg blev taget for næsen. Da jeg skulle beatle måtte jeg stå at prutte om prisen, da den var skyhøj - jeg fik anbefalet hende pga hendes falighed, sødme og god pris. Jeg var chokeret efter at måttet punge ud med 2000 kr - prisen var oprindeligt over 3000..hvad sker der lige der??!!
Jeg er stadig i chok kan jeg mærke.

Unknown sagde ...

Jeg bliver nødt til lige at knytte en kommentar til dette indlæg.

Jeg var nede hos Ramila i fredags - første og måske sidste gang. Jeghavde fået hende anbefalet ligesom I skriver her, sød, dygtig, billig osv.

Jeg fik den bedste behandling, klipning, farvning og service lige indtil vi kom til betalingen. Jeg var målløs. Efter hun stod og talte for sin syge moster om klip, striber, langt hår, mange timer, osv. så sagde hun at jeg skal få det til 2650 kr., mener jeg hun startede med at sige (der var der så allerede trukket noget rabat fra...)Jeg var CHOKKET....troede det var en joke. Her stod jeg så og pruttede om prisen og fik så dårlig en smag i munden at det var helt pinligt.
Efter at få pruttet prisen ned til 2000 kr (automaten ville ikke hæve højere beløb - hun tog jo heller ike kort...) kom hun med en rabarkupon til gratis makeup...
Fy for den...jeg fik ikke sagt så meget, da jeg nok stadig var rystet.

Er det bare mig, der er forkert på den???