lørdag den 27. juni 2009

"Og det er jo næsten lige så sjovt" (indsæt gråd)

Jamen i virkeligheden er det jo meget smart, at min tjans på Roskilde Festival gik i vasken. Nu kan jeg i stedet brugen ugen på jobsamtale, dimission, teoriprøve, flyttekasseudpakning og familie-tam-tam.

9 kommentarer:

Line sagde ...

Skal du allerede til jobsamtale? Heldige asen!

Eva sagde ...

Åh, stakkel! Men så er jeg heller ikke den eneste, der ikke skal på Roskilde i år. Jeg bestiller ikke andet end at klynke over det.

Men til næste år skal jeg dælme med igen!

Ravn sagde ...

Pusling! Jeg forstår godt, du er ked af det. Nu er det ikke for at trampe mere i det, men da det blev dyrere end forventet med arbejde på Roskilde, besluttede jeg mig for at købe en billet alligevel. Det er en fed oplevelse. Har du været der før?

Uden Relevans sagde ...

Din lever vil takke dig ;)

StineStregen sagde ...

Line: Det er faktisk 2. runde, jeg skal til, men jeg afslører ikke mere, for så hvis jeg crasher og burner, så kan jeg altid spille lidt nonchelant bagefter :)

Flicka: Jeg er med dig! Næste år, MAND, det bliver vildt (og der kommer det sikker til at piiiisse ned)...

Ravn: Jeg regner også med, at næste år er jeg så voksen, at jeg køber en billet for første gang. Jeg har været en del på festival, men altid arbejdet for det (og ja, det har altid været irriterende!)

Uden Relevans: Det har du sådan set ret i :) Tak for perspektiv.

Eva sagde ...

Jeg er sgu ligeglad med om at det sikkert pisser ned hele ugen til næste år. Det kan umuligt blive værre end 2007.

Vi skal på festival til næste år! Mudder eller ej. Og lidt mudder er egentlig til at foretrække frem for urinstøv.

rené sagde ...

Flicka: 2007 var kanon. Min camps (ok, vi var kun to) motto var: 'DET BLIVER ALDRIG TØRT!' - går stadig med armbåndet fra det år som et minde (og kun det.. og vores venner forstår ikke, at de der to +30 typer gider at beholde den slags på..)

Needless to say; vi skal afsted på mandag (undskyld Stine ;))

StineStregen sagde ...

Jeg var som kæk 16-årig på Roskilde i 97, og det var altså også virkelig virkelig vådt. Hver morgen gik vi hen og fandt noget at slå vores bukser imod, så mudderet knækkede nok til, at man kunne få dem på (ellers var de helt stivnede). Så jeg (OG Flicka!) overlever også næste år, hvad end der måtte komme :)

Eva sagde ...

Ja, 2007 var kanon! Jeg var derude hele ugen og utroligt nok var vores telt rimelig tørt. Vi var vist heldige, fordi vi vågnede op til en kæmpe regnvandssø 10 cm fra teltet en morgen. Men teltet var tørt.

Et af de bedste år for mit vedkommende :)