fredag den 12. juni 2009

Den svære afsked

Jeg ender altid med at tænke "ja den er falmet og i stykker og grim - men er det grund til at smide den ud?" hver gang jeg prøver at rydde op i min garderobe.

11 kommentarer:

Linda sagde ...

Tricket er at give det hele til genbrug: Man kan bevare sin illusion om, at man ikke slår sit tøj ihjel, samtidig med at man skaber plads i skabet.

(Er du sød lige at lave en tegning om det, hvis du får ryddet så meget op, at du kommer helt derind, hvor Jens Verner fra Vild Med Dans står?)

StineStregen sagde ...

Jeg DØR af skræk, hvis der pludselig sidder en unaturligt brun mand med en stivnet dødsmaske af et smil inderst i mit skab, lige inden det bliver til Narnia :D

Michelle-Marie sagde ...

Jeg ved præsic hvordan du har det. Havde selv et par converse all stars sko som jeg elskede. De var tilpas slidte og der endte med at være hul i bunden så jeg dermed ikke kunne have dem på når der var vådt uden for. Min mor måtte tage dme fra mig og smide dem ud uden jeg vidste det. Jeg vidste jo godt selv deres tid var tjent, men jeg var virkelig glad for dem.

StineStregen sagde ...

Åh de perfekte sko... deres levetid er så kort, fordi de SKAL være perfekte.

Helene sagde ...

tja hvis du har en kreativ veninde der syr, så giv det videre, eller evt bed hende sy noget for dig af det... Har jeg gjort mange gange med veninder... jeg får gratis tekstil og det jeg ikke kan bruge kan jeg nemt smide ud ;) og så får mine veninder somme tider nyt tøj efter eget design hehe...

StineStregen sagde ...

Ikke for at prale, men jeg er selv uddannet dameskrædder :) Desværre er det tøj, der bør ryge, bare så slidt, at det ikke rigtigt duer (men jeg har skam også en bunke med tøj, der skal laves om...).

Herself sagde ...

Jeg lægger det osse til side med det argument, at jeg vil sy børnetøj af det (med den underliggende præmis, at det ved vi alle sammen godt, jeg aldrig får gjort. Har gjort det én gang...) Det er lidt lissom et sommerhus - rastepladsen før genbrug :-)

Johanne sagde ...

Længe leve gammelt tøj! Det er fyldt med gode minder, sidder som regel godt og er slidt, fordi man gået så meget med det. Jeg har også virkelig svært ved at smide gammelt tøj ud. Det er jo svært at finde noget tilsvarende, der er lige så godt!

Uden Relevans sagde ...

Sheesh smid det dog ud! :)

rené sagde ...

Med hensyn til 'de perfekte sko', så har jeg da i mit efterhånden lange liv (åh, lad være med at spørge) lært lidt.. jeg har købt to par af de her sandal/sko jeg går med fra april til oktober.. (og nu er de vist gået ud af produktion igen, så om 3 år når nummer 2 par er slidt helt ned er jeg røveren igen..)

Anni sagde ...

Du er da bare SÅ meget ud af spedtsberg familien, en blanding af farfar, farmor og mor. Jeg siger det bare, smid den ud mens der stadig er tid!!