søndag den 18. januar 2009

Mon de virkeligt tror, at det nytter?

Det forbavser mig gang på gang, hvad mænd finder sig i fra pæne blondiner klokken halv fem om morgenen på et værtshus.

21 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den forstår jeg ikke helt

StineStregen sagde ...

Tror mænd, at fordi de lader sig slå på den forstuvede tommelfinger og hive rundt i ansigtet med et smil (alle eksempler fra i nat), at de kommer til at hive gerningsblondinen med hjem bagefter?

Anonym sagde ...

Sådan nogle typer kender jeg godt..
næste gang jeg skal hilse på en pige, tager jeg hinde på kinderne lige som hinde på striben! :D

Anonym sagde ...

jeg kan godt lide at blondinen ligner sin søster, i håret :D

Tina sagde ...

Det er som om hjernen kortslutter for et øjeblik!!! :)

Anonym sagde ...

Jeg kender virkelig godt situationen, og jeg har også et par gange selv været hende den irriterende, der får fyrene til at gøre latterlige ting, muligvis fordi man er fuld og det er sjovt at se hvad de finder sig i. Og du har helt ret. Det er super mere sexet hvis de siger fra.
Aj hvor er det en god blog du har lavet idag. Du har helt ret. Jeg havde ikke tænkt over det før, men det er nok rigtigt nok at det er et kendt fænomen.

StineStregen sagde ...

Simon: Så kan du jo tænke over, om det er et tilfælde eller ej :D

StineStregen sagde ...

Tina: Jep!

StineStregen sagde ...

Super K: Jeg skal da heller ikke spille hellig, jeg har også været hende den irriterende fra tid til anden :) Og ja, det klæder dem sgu bedre at sige fra. Selv tak i øvrigt da.

frk rips sagde ...

TV2 burde genudsende TV-udsendelsen "Sandheden om danskerne" om alkohol !!! hmmmm .... ret pinlig for os som danskere. Nå, men "Humlen" var at set (og oplevet!) med udefrakommende øjne (en australsk, en amerikansk og en jordansk journalist) er vi danskere først imødekommende og snakkesalige efter indtagelse af adskillige glas alkohol ! Der er nok noget om snakken.... ;)

Ankerstjernen sagde ...

Jeg er enig. Mænd kan være ynkelig på den måde. Men er det ikke mindst lige så pinligt på tøsernes vegne?

Når jeg ser de piger i byen (og familien Spedtsberg er ikke alene om det) så føler jeg mig jo ikke ligefrem tiltrukket..

Men super blog. Spørgsmålet er jo egentlig meget godt; hvorfor?? Nogen der har et svar?

Anonym sagde ...

Nedsat reaktionsevne og alkoholforstærket tolerance. Er man en håndsky natur kan man ikke nå at fægte for sig (kl. halv fem om morgenen) og er man en testosteronklump slår man over på blindt parringsinstinkt idet en acceptabelt udseende kvinde rører en - hvorsomhelst. Hvis det var en fyr, der famlede én i fjæset fik han selvfølgelig bare en håndmad. Selv hører jeg nok til de håndsky, men tolerante (9 ud af ti gange). Det er mit overkonstruerede bud.

StineStregen sagde ...

Spændende bud

StineStregen sagde ...

Men hvad sker der så 10. gang? Håndmad til damen?

Anni sagde ...

Sjovt, det kunne godt ligne mig, og jeg kan absolut intet huske, så det kunne godt være mig.... Meeeen jeg havde ikke kjole på!? Var det mig? Det håber jeg da ikke!!

StineStregen sagde ...

Anni, jeg ved ikke, om du har lagt mærke til det, men en del konceptet på denne blog er, at piger altid bliver tegnet iført kjole... Uanset om de kun går i bukser eller badedragt, tegner jeg dem med kjole. Basta.

Anni sagde ...

Øv bøv, så er det jo mig!!! :( Du skal stoppe mig når jeg gør den slags! Hvad har man ellers en storesøster til?? Er sikker på jeg var en lille charmetrold den aften!! :) Eller.... på ingen måde en charmetrold faktisk. Tsk tsk piger på min alder, altså altså...

StineStregen sagde ...

Men hvis det er sandt, hvad mere-af-det-samme-manden skriver, så har den gut måske fået noget ud af det, mens han har været tunet ind på sit parringsinstinkt? Og DET er da en dejlig tanke... ikke?

Anni sagde ...

Øhm nej... Hvem var det jeg "nulrede"??

StineStregen sagde ...

Ham jeg stod ved siden af, kaldte ham "Morten".

Anonym sagde ...

.. Ahem.. Og så fik man også lige klemt ud imellem sidebenene at man jo ind imellem selv har været hende den irriterende (for de allermest intellektuelt udfordrede: Man er altså selv lækker nok til at være hende der får lov at gnubbe hænderne rundt i en håbefuld fyrs ansigt).

Men så vil jeg da - med samme slet skjulte budskab om egne evner - sige, at jeg ofte har været fyren der blev nulret på eller hevet i til megen moro og fnis ved baren. For derefter at hive gerningsblondinen med hjem ;-) .. Såeh.. Jo, det nytter.

(Når bare man er sexet nok, forstås, for de knapt så kvikke - igen grund til at slækker på serviceniveauet overfor læserne nu)