fredag den 9. januar 2009

Flov? Ellers bliver du det

Jeg tror, at den virkelige årsag til, at jeg ikke måtte komme og heppe på min lillesøster til hendes eksamen, er mit hemmelige tante-gen. Det kun går i udbrud, når det kan gøre hende forlegen.

6 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Props for en super prototypisk censor. :-)

cyberzed sagde ...

Hmm det er lidt et emne hvor der aldrig vil være en facit liste.

Personligt har jeg altid holdt mig til at jeg ikke vil have noget af min familie til at dukke op før jeg sidder i selve eksamen, da jeg er bange for at det vil forstyre mig. Ligeledes er jeg også en kold person der sidder uden for forberedelsen og siger til folk "bare rolig" osv, og siger pludselig 20 min. før jeg skal ind..."om 5 min skal i ikke sige noget til mig for der kommer min eksamenspanik og jeg har behov for at være i den".

Jeg tror ikke man nogensinde finder et facit da det er baseret på det enkelte individs oplevelse af øjeblikket.

P.S. Stavefejl er inkluderet gratis hvis de forefindes da vi har holdt en stille stunde over min sidste mulighed for at indtage alkoholiske væsker mens jeg er på ferie.

StineStregen sagde ...

Jeppe: Tak :) Jeg ved jo af gode grunde ikke, hvordan lige denne censor så ud.

Cyb: Men jeg måtte heller ikke komme bagefter...

Anni sagde ...

Altså, jeg sidder lige og bliver helt glad for at du ikke kom med i går :) Censoren ligner dog meget godt, bortset fra overskægget :)

cyberzed sagde ...

Hmmm, jeg synes godt nok at der må være en god stor kop kaffe og et stykke kage tilgode for at du slet ikke måtte komme :)

P.S. Har Louise disket op efter jeg fik hende prakket en tjans på :D

StineStregen sagde ...

Hun var så dygtig søsteren, så hun slap. Tantegenet betyder også, at man tilgiver ting ret hurtigt, mens man får tårer i øjnene over, at hun er SÅ dygtig :D

Nu kan jeg ikke huske, hvad Louise skulle diske op med, men jeg boede der jo nærmest en måned, mens vi skrev opgave, så mon ikke hun har givet sin del... :)