onsdag den 7. januar 2009

Offlinekulturen - jeg er ikke sej nok til den

I dag virker hverken mit internet eller min telefon, og min nabos internet virker kun i små sjældne glimt. ARG!

6 kommentarer:

cyberzed sagde ...

Troede kun sådan noget kunne ske når man sidder heroppe i den svenske vildmark. Hvis jeg er heldig har jeg signal på mobilen, men det sker oftest kun i perioder af 2 min inden signalet igen skjuler sig bag en flok af de der høje grønne tingester der står ude i skoven. Det underlige er så at det signal der driver deres "indernet" også er på mobilnettet :S

Jeppe Morgenthaler sagde ...

er vice versa...den er ikke sej nok til dig.

StineStregen sagde ...

Jeg kan lide din indstilling Jeppe :D

Anonym sagde ...

Offline-trenden handler jo også om at VÆLGE at være offline. Ufrivillig offline-hed er der ingen, der er seje nok til...

Anonym sagde ...

"Klaustrofobi er en angstsygdom, som indebærer frygt for indelukkede områder." - sådan forstået lidt anderledes...

StineStregen sagde ...

Hanne - du har ret! Jeg følte mig straks mere tjekket. Indtil jeg læste Peters kommentar, som nok desværre rammer meget godt.