fredag den 16. januar 2009

Jeg døjer ikke så meget med Hitler-angst længere

I en periode var jeg som barn utroligt bange for, at Hitler ville slå mig ihjel. Jeg havde hørt i radioen, at man aldrig fandt hans lig - altså måtte han være i live. Hitler var en ond mand, og hvad gør onde mænd? De gør små uskyldige piger fortræd, så meget vidste jeg da. Der kunne med andre ord ikke være nogen tvivl om, at Der Führer var efter mig.

5 kommentarer:

Hanne sagde ...

Uh, jeg var også bange for ham! Mest fordi jeg ikke havde fattet, at vi var "jyder" og ikke "jøder". Seje rottehaler, i øvrigt!

Hummus-Hanne

StineStregen sagde ...

Måske er Hitlerangst almindeligt?

Anonym sagde ...

Jeg tror hitlerangst er mere udbredt end vi gør os klart. Jeg selv er f. eks utrolig bange for at vågne en morgen for at opdage et lille overskæg på overlæben og skrårem i stedet for pyjamas.

Anonym sagde ...

Men hvordan ved du egentlig, at han ikke længere er efter dig???

StineStregen sagde ...

Jeg tænker, at hvis han er, er han nok så gammel, at jeg kan tage ham!