torsdag den 29. januar 2009

Jeg troede ellers, jeg ville være frk. Sneglebilist

Jeg har kørt alt for meget i bil med min far. Det viste sig i aftenens teoritimer, hvor mit svar på alt var "overhal!".

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ændrer sig nok snart :-)Man gennemskuer hurtigt hvad det er læreren gerne vil have man svarer. Så selv om man i tankerne speeder op og overhaler sneglen foran, svarer man i stedet noget i retningen af; løfter foden fra speederen og...

Brian Mogensen sagde ...

Overhal! virker forresten fint i alle andre henseender, men ja... indtil du har fået kortet er det nok en god idé at lempe en smule på svarene.

Hanne sagde ...

Haha. Et andet svar, der næsten aldrig er rigtigt er "giv signal med horn og lygter". Kørelærere er i det hele taget imod, at man har det lidt sjovt i trafikken...

Hummus-Hanne

Cosmocph sagde ...

Et lille tip til Stine.... Hvis du bliver irettesat når du siger overhal, holder du dig bare til at du sagde sovesal. Det giver stadig ingen mening, men når politiet kan slippe afsted med "perlefinten", er der vel ingen grund til at vi andre holder os tilbage, vel?
Jeg ved ikke om det er tilladt at henvise til eget, i denne sammenhæng relevante, indlæg, men isåfald er det her..
http://cosmocph.blogspot.com/2008/03/one-giant-fuckup-for-men.html
Hav en spændende fredag;-)

StineStregen sagde ...

Godt tip med at ændre til "sovesal" :)

Og jeg censurerer aldrig det folk skriver. Men indrømmet, så synes jeg, det er lidt dårlig stil at bruge min blog til at reklamere for sin egen. Hvis folk synes, man lyder fornuftig, kan de jo klikke på profilen, der hører til kommentaren, og derfra komme ind på personens blog.

Linda sagde ...

Hvis alt andet glipper, kan man også altid fjerne fokus ved interesseret at spørge, om det er reglen om vognbaneskift eller indfletning, der skal bruges her? Det ææææælsker kørerlærere at snakke om.

For satan, Stine. Jeg tager hatten af for, at du står det igennem. Teori er meget tæt på at være det kedeligste i hele verden. Og jeg har første gang til gode at se et lokale med pæne gardiner.

Go weekend:)

StineStregen sagde ...

Den regel er vi ikke nået til endnu. vi er nået til "overhal" (tilsyneladende aldrig), "signal med lygter og horn" (heller aldrig) og "vær særlig opmærksom på det foran dig" (til hvilket to på mit hold konsekvent svarer nej, det er de ikke, og de mener det skam).
Og ja, både gardiner er kaffe er rædsomt :) God weekend til dig også Linda.

Anonym sagde ...

Jeg kan godt lide den medfølgende arm-bevægelse!

Der viser, at der virkelig menes overhal!

Anonym sagde ...

Jeg kan byde ind med et afvekslende slogan fra min gamle kørelærer: "Når linjerne slettes, så skal der flettes" (derpå fulgte som regel en form for undskyldende undtagelse til reglen, fordi den i nogle tilfælde ikke holder) - Derfor fungerer mine vognbaneskift (som du ved) udelukkende per intuition selv her 10 år efter, at jeg fik kortet...

Stinestregens far sagde ...

"Jeg har kørt alt for meget i bil med min far. Det viste sig i aftenens teoritimer, hvor mit svar på alt var "overhal!"."

Det er injurier det der. Det ved du godt ikk??:-)

Sebastian sagde ...

@Stines far: fornærmende, lidt, joh; men da vist kun på den søde måde?

Injurier, så må du vist skulle have fat i en meget dygtig advokat ,)

Eller måske sagde Stine bare 'med mink farm'? Sådan underforstået, at hun kørte privat udrykning med klud ud af vinduet ,) [ingen sagde perle, vel?]