tirsdag den 20. januar 2009

Ingen rydder op ustraffet

En sjælden, men grundig oprydning har med stor sikkerhed påvist, at der befinder sig et sort hul et sted på mit værelse. Det har blandt andet opslugt en fjernbetjening, to hovedpinepiller, en ørering, samtlige strømper uden huller, en milliard viskelædere og mit eneste album med Ennio Morricone.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

godt at vide at jeg ikke er den eneste der oplever et "nu er der orden og gjort rent, men hvor fan' er mine ting?"-hul.. [:

Cosmocph sagde ...

Det er regeringens efterretningstjeneste, der stjæler jeres ting og bytter med rumvæsner for højteknologiske opfindelser, som siden bliver solgt via Tvshop. Det var aliens der kidnappede Elvis, Dirch Passer og kvinden jeg fik lokket med hjem i lørdags. Efter jeg havde smidt tøjet, skulle hun lige på toilettet og kom ikke tilbage... Pokker tage E.T.!

cyberzed sagde ...

Eksisterer disse huller også når man flytter...jeg har stadig ikke fundet min kaffekværn :S

StineStregen sagde ...

Jeg tror det! Medmindre det er Aliens, som Cosmo skriver, de er jo over alt...

Anders VB sagde ...

Den stående kommentar her i huset er 'Vi finder den/det når vi flytter', men det er aldrig tilfældet. Jeg tror, Douglas Adams havde ret i sin idé om at kuglepenne falder gennemn huller i THE SPACE/TIME-CONTINUUM (hvorfor findes der ikke et ligeså imponerende begreb på dansk?) og lander på en planet, udelukkende befolket af kuglepenne-livsformer. Jeg er også overbevist om at det samme gælder sokker. Forbandede, lede, forræderiske, emigrerende sokker.

Ankerstjernen sagde ...

Jeg er altså bare nødt til lige at kommentere andekjolen med tilhørende slips.

Hvis den findes i virkeligheden Stine, vil jeg gerne invitere dig i byen med den på!

StineStregen sagde ...

Det gør den ikke, men den ville ikke være specielt svær at lave...