mandag den 20. oktober 2008

Det er lige sjovt hver gang

For nogle af os er det højdepunktet på enhver togtur at tegne på Pia K i Ud & Se's krydsord.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja, hvad sker der for, at man altid skal have "et frisk pust" i hovedet fra df, når man bladrer forbi krydseren i ud&se?

Anonym sagde ...

jeg tror, der ligger et underforstået budskab i, at man skal være 75 og skabsracist for overhovedet at overveje kryds & tværsen i ud & se

StineStregen sagde ...

Stop lige der Solveig! Nogle af os kan faktisk godt lide at løse den kryds & tværs, selvom vi ikke er skabsracister. Efter at Pia har fået, hvad hun fortjener, naturligvis.

Anonym sagde ...

Selv plejer jeg, af en eller anden årsag, at gruble over, om man med det helt rigtige ord kan ændre betydningen af catchphrase'en. F.eks. at sætte ordet "dog" ind lige før "stolt", men helst mere snedigt. Og sjovt. Og ellers er jeg også rimelig 75+ i hovedet rent krydsordsmæssigt... Men ikke skabsracist. Altså.

Herself sagde ...

Jeg synes, dine fordomme røber dig, Solveig... Jeg er osse skabs-75+ i krydsordsafdelingen.

Anonym sagde ...

lidt forsinket vil jeg gerne forsøge at rense mit navn. jeg hænger altid ved kryds og tværsen, men ikke desto mindre føler jeg lidt, at jeg ikke har fattet, at jeg ikke er en del af målgruppen. sådan lidt misforstået mindretalsagtig. ikke et ondt ord om mormorkrydsere i tyverne (og resten)

rené sagde ...

Det er altid så nederen, at man efter at have læst et så fremragende blad som Ud&Se er, kommer om til den der sidste side med de Danske Forp..... ahem.
Måtte bare ventilere.

StineStregen sagde ...

- kun nederen, hvis man ikke har en stor sort tusch på sig ;)