lørdag den 18. oktober 2008

Bare FORDI

Jeg tror ikke, ham gutten stiller sig i køen til pigetoilettet igen.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

DET er en principssag!!! Grunden til at herretoiletter lugter meget grimt af tis, er jo altså fordi det kun er mænd, der benytter dem. Unisex-toiletter er også altid lidt klammere end end dametoiletter! Til gengæld eksisterer der lidt af en myte blandt mænd om meget lækre og rosenduftende dametoiletter, og det ville han vel prøve... Men det er på ingen måde ok, at han skal komme og befænge den lille del af vores verden, der er vores og kun vores!! Det er et af de få steder i verden, hvor mænd er aldeles forment adgang!! De har deres loger og vi har vores rosenduftede dametoiletter! Det er universets orden og det skal ingen pille ved!
Jeg tror bare ikke den lille mand var klar over, at han pillede ved universets orden, da han stillede sig i den forkerte kø...

mixtape=love sagde ...

Hej Stine.
Jeg er blevet afhængig af din blog! Jeg glæder mig meget til at se dine tegninger i julemåneden. Jeg kan næsten se dem for mig :)

StineStregen sagde ...

Anne: Tak for den måske morsomste kommentar nogensinde :D Og det er meget tæt på, hvordan opsangen til stakkels gut i kø lød :)

Mixtape: Tusind tak :) Jeg lover at være dygtig til jul.