tirsdag den 21. oktober 2008

Det var iøvrigt en underlig drøm


Dagens tegning kom sent på, fordi jeg faldt i søvn, da jeg kom hjem fra skole. Beklager.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tilgengæld er den supersej!
Jeg elskede Rasmus Klump som barn, men har desværre ikke set meget til ham i de seneste år.
Glædeligt gensyn.

StineStregen sagde ...

Det har jeg heller ikke, før jeg pludselig var en piberygende sæl med hang til biksemad i min drøm :)

Unknown sagde ...

Stine, Stine, Skæg er da ikke en sæl, han har en hvalros. Men sejt at drømme at være ham, jeg drømte i nat at jeg var en fem-årig som spiste kinderæg der var på udstiling i biografens slikkiosk. Og jeg havde stukket en peanut op i det ene næsebor, ikke ubehageligt, kun da de voksne ville have den ud...

StineStregen sagde ...

Ha ha ha, det var dog den fedeste drøm ever! Du burde have en tegnet log i stedet for mig :) Selvom du ville kløjs i Skæg, har har jo ikke de der store tænder og skæg, han er da en sæl!