tirsdag den 1. april 2014

CamouflagekjolerHemmeligheden ved at gå i kjole hver dag er, at kjoler oftest er lavet af det stof, man også laver joggingtøj og nattøj ud af. Den perfekte forklæding af komfitøj. Det skal I vide, jer i kommentarfeltet, der er bange for at være for fine i kjole. Og jer, der hver dag efter mit buksefarvel demonstrativt spurgte "skal du til fest eller hvad?" De rigtige kjoler kan realisere drømmen om at gå i nattøj døgnet rundt.

14 kommentarer:

Helene Rosa sagde ...

Hvilket er årsagen til at jeg har gået i kjole/nederdel hver dag i mere end 5 år. Det, og så kan jeg ikke lide at have bukser på, fordi jeg synes at jeg ligner en mand. Hvilket jo selvfølgelig ikke er sandt.

Helene Rosa sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

So true! Bukser strammer alle de forkerte stedet. Kjoler flagrer bare rundt og er bløde og behagelige.

Unknown sagde ...

Jeg går også mere og mere i kjoler. Det er bare rarere. MEN jeg synes dælme de er svære at finde, de der pæne nattøjs-agtigt-rare kjoler. Måske kigger jeg de forkerte steder.

Solvejen sagde ...

Men så skal man jo have et slags talent for at kunne finde kjoler, der klæder én.. Og sko, som man kan have på til kjole.. Og strømpebukser - og de strammer altid så spøjst om maven og ruller ned og så skal man trække dem op hele tiden og det ser også fjollet ud.. Hvordan klarer man det, når man ikke har den slags talent? Kan man lære det?

Anonym sagde ...

Solvejen, leggins, de bløde bomulds nogen <3
Og hm har ofte pæne behagelige kjoler:-)
Også nogle ballerina sko:-)

Signe sagde ...

Jeg er også på kjoleholdet. Ulempen er desværre bare at man overhovedet ikke opdager, hvis man tager på, når man kun går i strechy strømpebuks...

Anonym sagde ...

Men.. Kjoler er så kolde at have på næsten hele året rundt i Danmark! :(

Cecilie sagde ...

Ok, der er et argument for kjoler som jeg godt kan forstå. Men men men (!) det ændrer jo ikke på at strømpebukser er det mest modbydelige i verden???!

Unknown sagde ...

Jeg føler bare lidt at jeg sender de forkerte signaler, når jeg til møde med kunder kommer iført kjole. Måske vi kan indføre kilten, så vi har et lidt mere maskulint alternativ?

Anonym sagde ...

Jeps. Absolut enig

Unknown sagde ...

Jeg har næsten droppet bukser, efter jeg opdagede strikkjoler. Det er simpelthen det rareste i verden. Som at gå rundt i en stor oversized trøje - og stadig være pæn.
Til dem, der ikke kan lide strømpebukser, vil jeg anbefale Wolfords. Jeg har ikke brugt andre i 5 år. De skal slides op (selvom man vasker dem i maskine) og det tager ca. 2 år. Velvet Deluxe 66 er rigtig pæne, og så ruller de aldrig :)

Mette sagde ...

Jeg er så enig. Da jeg begyndte at føle at mine bukser strammede ubehageligt, så gik jeg over til bløde leggings og kjoler, der kun strammer der, hvor jeg kan holde det ud.

Man kunne argumentere for at jeg bare kunne tabe mig - men jeg er ikke for tyk, bukser strammer bare. Når jeg en sjælden gang har bukser på er det Jeggings ...

Fie sagde ...

Jeg går i bukser, så jeg kan have en løs skjorte/bluse over, så jeg ikke skal hive mavedellen indenbords hele tiden. Med kjoler skal jeg hele tiden huske at ranke rykken og suge maven ind. Til gengæld er skabet fuldt af hyggekjoler til aften/weekend :)