torsdag den 3. april 2014

For prollet til puré

Jeg kan godt lide varm mad, masser af smag, simremad der har simret, lunken rødvin og mere ost end dims på en ostetallerken. Jeg er for prollet til Kähler Spisesalon.

9 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Nogle gange bliver det bare for prætentiøst og man kommer til at sidde dér og længes efter en leverpostejmad med syltet agurk!

Omveje sagde ...

was joperaOg Kähler har taget Stines hårgrænse. Hvor frækt!

Omveje sagde ...

Og kommentarfelt offentliggør nu robottekst for mig. The world is going crazy.

Anonym sagde ...

Tak fordi jeg lige grinte højlydt på statsbibliotekets meget stille læsesal!

StineStregen sagde ...

Elisabeth: Ja!

Omvejen: Hmmmm, det er virkelig sært!

Anonym: Åh jeg ELSKER, når jeg kan få nogen til at grine ^_^ Evt skæld-ud fra bibliotekar kan sendes til mig.

fasterfis sagde ...

ProllePille takker for indlægget, og noterer at hu ikke skal besøge stedet.

Cecilie sagde ...

Ej men altså! Man skal da høre meget før ørerne falder af!

Synes da overhovedet ikke det er dig, der er for prollet. Det er da bare ikke særlig god service! (Hvad hvis der havde været en flue i suppen? Var det så også bare dig der ikke kunne forstå konceptet? eller var for prollet-kræsen overfor fluer? minder mig i øvrigt om, at jeg har været der en enkelt gang, hvor 1. jeg ikke var særlig imponeret over maden og 2. der var helt ekstremt mange fluer (dog ikke i maden men i luften))

Amichka sagde ...

Er det ikke lidt fjøllet at betale -masse penge, I assume- for at spise kold mos=puré?. Jeg er mor til to og er klar over at most=puré er ikke så forskellige...Det land hvor jeg kommer fra er det ene og det samme ting. Og det spises gerne varm, lunkent, hvis det er til babyer...

Amichka sagde ...

most= mener mos...