tirsdag den 15. april 2014

Stine bliver nomineret

For første gang er StineStregen ikke nomineret til en PingPris - men det er svært at tude over, når søsterstriben Stine bliver klogere er. Stine bliver klogere startede på Heltnormalt i oktober, og bliver opdateret tirsdag og torsdag. 
PingPrisen er en kritikerpris, så bare rolig, jeg pisker ikke nogen stem-stem-steeeeem-stemning op. Men ok, jeg bliver glad, hvis du læser med ovre på Heltnormalt også, og måske endda putter et lille like eller to på eventuelle favoritter, det vil jeg ikke skjule.

TILFØJET: Et par misforståelser fortæller mig, at jeg ikke har gjort det tydeligt nok. Men altså: I kan ikke stemme. Desværre. 

6 kommentarer:

henkogt Hverdag sagde ...

Så kæmpe meget tillykke!
Det er 100% fortjent og på sin plads med den nominering.

Signe Høj Nielsen sagde ...

Sådan - stort tillykke med nomineringen :-)

www.mariarosenberg.dk sagde ...

Ej, hvor fint. Jeg kendte faktisk slet ikke "Stine bliver klogere". Meget velfortjent nominering <3

StineStregen sagde ...

Henkogt: Tusind tusind tak ^_^

Signe: TAK!

Maria: Så var det godt, jeg linkede! Tak ^_^

Anonym sagde ...

fedt at du er nomineret. Lidt øv at man ikke kan stemme :P.

Fortsæt den fabelagtige tegnestil.

- Heavy Smølf

Anonym sagde ...

Tillykke med nomineringen, og sikken en sjov tegning :-)

Mvh Claus
polterabend