mandag den 31. marts 2014

Dannede mennesker og Wes Lang
Jeg mødte Aros' velklædte og venlige pressechef i fjerneren, og han inviterede til åbning af Wes Lang-udstilling. Her lærte jeg tre ting:

1. Wes Lang er cool. Så cool, at han var iført lædervest på Aros.
2. Det grå guld kan lige så lidt styre åbning af udstilling, som de kan styre byfest og julegaveindkøb.
3. Når man poster billeder fra Wes Langs "studio"på instagram, så sletter de dem igen. Too many boobs.

Du gider i øvrigt godt se udstillingen. Den er flot, også selvom der er flere inspirations-boobs i hans studio end på et ungkarleværelse i 70'erne. Læg mærke til hans små fugle, de er helt fantastiske.

4 kommentarer:

Astrid sagde ...

Hahaha. Det grå guld kan være en voldsom oplevelse. Prøv en håndarbejdsmesse. Det er lige så traumatiserende som julegaveindkøb.

Dita sagde ...

Lyder som om I havde en god tur. Kendte ham faktisk ikke før nu.
Ihh, der er så mange ting jeg gerne vil nå i sommerferien.

StineStregen sagde ...

Astrid: Det ved jeg faktisk ikke, om jeg tør så :D

Dita: Det var i hvert fald ikke spildte timer :) Og billederne er virkelig fine.

Vundermutti sagde ...

Bekræfter mig i at det grå guld (ellr de særligt udvalgte af racen på Aros) er noget af det mest uopdragne jeg længe har mødt. De er dårligere til at stå i kø og vente på tur end mine børn på hhv. 3(!) 0g 8år. Og ja - det var v. åbningen af Pas De Deux Royale - som vi ikke så pga de grå horder. Det var upassende opførsel i lange baner... eller køer.