onsdag den 16. april 2014

Trættende typer


18 kommentarer:

Vundermutti sagde ...

!!!!!
(lever ekspedienten stadig?)

Carry My Style sagde ...

Haha, sjoveste tegning.. Elsker når Stine forvandler sig og bliver næsten ugenkendelig - og det manglede da også bare i situationer som denne;-)

Anne sagde ...

håber du gav en en hugtand i siden og sparkede ham med dine store fødder (bruger selv str 41 og de kan sparke hårdt)!

Altformangebørn sagde ...

SAGDE HAN VIRKELIG DÉT?!?!?

Ej, hvor er han da latterlig!

For det første: 41 ER en damestørrelse *

For det andet: Selv, hvis det IKKE var, så taler man da ikke på dén nedladende måde til kunder???

* Skoringens "dame"-side har størrelser op til 50!

GOWNSANDROSES sagde ...

Det er ikke for sarte sjæle at gå rundt med en størrelse 41!
Og yderst deprimerende i fx. Italien, hvor de netop ser på en, som om man må være transvestit, hvis man beder om noget større end 39. Bevares.

Dita sagde ...

Haha. Kender det godt. Det er præcis sådan det føles. Den findes jo nok i 41. De har bare valgt ikke at bestille den hjem.

Min venstre fod, er også minimalt større end den højre. Ikke nok til at jeg skal op i en anden størrelse, men nok til at det kan klemme. Det kan være kompli.

Rikke sagde ...

Jeg er størrelse 43. Jeg forstår ikke rigtigt hvad dem i størrelse 41 klager over... I det mindste går 98% af alle kvindesko til den størrelse (butikkerne vælger måske bare ikke at bestille dem hjem eller bestille for få).
Når du når størrelse 43, er det lettest ved et sko-indkøb at starte med at spørge "hvad har I i min størrelse", og efterfølgende blive vist han til den *hylde* du kan vælge imellem. Hvis man bare begynder at kigge på sko, skal man ikke regne med at finde noget der passer.

Den virkelig skræmmende ting: En hylde er fremskridt. For 10 år siden havde 90% af skobutikkerne kun 1 eller 2 par damesko i str. 43 i alt.

StineStregen sagde ...

Vundermutti: Ja, selvfølgelig. Når de rammer ned på et ømt punkt, så krymper man jo - og så først senere kommer man på alle de gode svar!

Carry: Tak ^_^

Anne: Det håbede jeg også, men niet...

Altformangebørn: Ja. Jeg tænker også, at han kunne have reddet dagen med "nej, de er i lidt underlige størrelser, men du skal se DEN her lækre sko i din størrelse..." - så kunne vi begge have været glade.

Gowns: Det er deprimerende!

Dita: Det lyder virkelig kompliceret...

Rikke: Der er *altid* nogen, der har det værre. Du bruger 43, men nogen bruger 45. Det betyder jo ikke, at det er sjovt at bruge 43, 41 eller 36, hvis man nu er ked af det...

Emilie sagde ...

Tak Stine! Kender uendelig godt den type af kommentarer - og de følelser, der kommer i kølvandet (flove blussende kinder - efterfulgt af indestængt raseri og bunker af bandeord, man ville ønske man havde modet til at sige højt).

Har selv brugt 41-42, siden jeg var 13-14 år og kan stadigvæk have svært ved at spørge efter min størrelse i en butik, fordi jeg ikke gider at høre kommentarerne - eller modtage malplacerede medfølende blikke, som om jeg fejlede et eller andet forfærdeligt. Kan stadigvæk huske den gang, Skoringen havde en særlig afdeling/reol med de "store" størrelser placeret langt væk fra de "rigtige størrelser" - flankeret af flotte skilte, hvor der stod "Vi elsker store fødder". Tak, der havde man virkelig lyst til at gå hen og lade sig udstille som BigFoot.

Kan anbefale USA - der har alle skobutikker damesko i størrelser helt op til 43-44 stående fremme på hylderne. Det er paradis!

Og tusind tak for en skøn blog i øvrigt!

Dan Raeder Knudsen sagde ...

Greta Garbo brugte str. 42...

Anonym sagde ...

41-42-43 er jo modella størrelse, se bare her, slet ikke noget dårligt selskab at holde sig ;-)

http://perezhilton.com/galleries/index.php?pgid=212203#.U1Ftx6JWrIA

HelleA sagde ...

Jeg ved lige, hvordan du havde det - har selv taget den type kommentarer meget nær, fordi de jo prikker til komplekser, man i forvejen er træt af.
Jeg kan stadig (som 42-årig) finde på at forlade en skobutik, når mine øjne har scannet at der ikke står nogle str. 41 eller 42 på hylderne med de fede sko. Jeg gider slet ikke spørge...
Så til alle jer, der arbejder i skobutik: Stil skoene i de store størrelser helt frem, hvor vi kan finde dem uden at skulle spørge efter dem - vi har penge på lommen og køber gerne, hvis omstændighederne er i top :)

KH Helle

Amichka sagde ...

Det er bare så dum: så skal vi være tynde silder, med mega store babser, have minimalt waist og selvfølgelig, små fødder...??? Alle sammen: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj Freeeeeeeeeeeedom!!!

Selvfølgelig der er mange med 42 sko størrelse, hvorfor skal være pinligt at spørge? Neej! Kom frem og vis hvor smukke dine fødder er!!!

Cecilie sagde ...

Jeg er også en str. 43 som Rikke og er ovenud glad for at steder som Brandos og Zalando fører sko i de størrelser - generelt går jeg bare ikke i skobutikker.. Udover Perfect Sko i Nærum :)

Og ja, Anonym, Paris Hilton bruger også str. 43, men ALLIGEVEL kan jeg ikke få Louboutins i str. 43.. Meget mystisk, når nu damen så pænt flasher dem.. Kræver vist nok et vist kendis-niveau og et kreditkort med et vist max, at få designerne til at lave special shoes.. Desværre.

I det mindste - som det også fremstår i kommentarerne - BLIVER det jo bedre.. :)

Charlotte sagde ...

Min taktik er at gå direkte til disken og spørge om de har noget større end 41. Det sparer mig for mange timers forgæves søgen og flabede kommentarer.

Jeg har ikke tal på de gange min str. 43-44 har været misundelig på min yndige str 40 lillesøster. Jeg har sågar stillet et par fra mig igen, fordi 44 var for lille. Det var alligevel for meget for min forfængelighed :D

Henkogt Hverdag sagde ...

Du skulle have sparket ham i måsen med dine dame-str. sko!
(Og så er jeg i øvrigt helt vild med lille skæg-Stine! :D )

Anonym sagde ...

Faktisk heller ikke sjovt at have at blive henvist til børneafdelingen, fordi man har lidt mindre fødder en gennemsnittet...

Sådan er det nok bare nok man ikke er gennemsnitlig, de kan jo desværre ikke have alt til alle.

Kirsten Marie sagde ...

Nemlig. Og overraskende ofte støder man på ekspedienter, der tilsyneladende al-drig har hørt om, at kvindefødder fås i over str. 39. Som jeg også brokkede mig over her engang: http://angrybirdbites.wordpress.com/2011/12/12/gaesteblog-os-der-ikke-gar-i-for-sma-sko/