mandag den 22. april 2013

Lærer det langsomt


Når man er ansat et sted og har for travlt, er det synd, og hvem klager vi til. Når man er selvstændig og har for travlt, så skal man være taknemmelig.
(Jeg ER taknemmelig, men jeg er dælme også glad for, at de to sidste uger er bag mig nu. Hu hej stresspøl.)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh jeg er præcis det samme sted. Har grebet mig selv i at starte samtlige samtaler om mit liv som selvstændig med: "ja, jeg har helt vildt meget at lave, så der er jeg virkelig heldig"..selvom jeg overhovedet ikke synes, at jeg er heldig lige nu. Når man ikke har det organisatoriske sikkerhedsnet, så er der bare ikke nogen til at tage lidt over, når det bliver for meget, og det er sgu hårdt nogen gange.

StineStregen sagde ...

Anonym: Åh tak tak tak for den kommentar. Jeg gør præcist det samme. Og jo, det er heldigt. Men ind i mellem ville det være rart, hvis man også godt måtte snakke om, at det er svært uden sikkerhedsnet, når man nu er sådan en, der åbenbart nemt får stresssymptomer.

Anonym sagde ...

Hej Stine. Jeg har længe tænkt på at det kunne være sjovt hvis du ville tegne "Hvis folks udseende var baseret på deres efternavn". f.eks. Jesper Langballe, Asier Del Horno (fodboldspiller), Kevin Bacon, Mike Sexton (pokerspiller), Lars Hjortshøj, Anne Stampe (en af mine veninder) osv.

http://www.kalkulu.dk/jask/sjovenavne/index.html
Der er også den her liste over sjove navne :)

Jeg håber du kan bruge det til noget.

Hilsen en ivrig fan :)

Monica Langelund sagde ...

Jeg planlægger at starte op som selvstændig til efteråret/sidst på året. Og har en ikke-eksisterende stresstærskel. Tak fordi du lavede netop den her streg, for jeg ved allerede, at jeg vil huske den, når jeg sandsynligvis rammer samme stresspunkt som dig til den tid. Og så vil jeg minde mig selv om at det er normalt, især for stresspåvirkelige, men at det nok skal gå, så længe man passer på sig selv. Og at alternativet i øvrigt er at være fastansat et sted, hvor man sandsynligvis ikke trives eller kan gøre det man er bedst til. Pas godt på dig selv!

Susling sagde ...

Jeg er ikke en gang fuldblods selvstændig, men bare en, der freelancer, når der dukker opgaver op. Jeg får squ også stress! Min måde at håndtere det -gjorde jeg også da jeg var fuldblodsselvstændig, faktisk også som fastansat - er planlægning, planlægning, planlægning helst med et whiteboad og post it's. Så rumler det ikke hele tiden rundt i mit hoved, men er blevet synligt og dermed mere håndterbart.

Kira sagde ...

Jeg er stor tilhænger af, at man gerne må brokke sig (og være stresset og det der) selvom man er 'heldig' :)

Det er rigtig fedt, at du er så travl! Det ville måske have været et antiklimaks, hvis du havde brugt det første lange stykke tid på at lave dyr ud af papirklips. :)

Anonym sagde ...

Hej Stine.

Jeg aner ingenting om at være selvstændig, men tænker at der da helt sikkert må være et netværk her i Århus for netop selvstændige. Der må du kunne finde nogle ligestillede samt et forum hvor det er legalt at sige netop disse tanker højt. Måske der er endda er nogle der kan give dig gode råd. Men måske du allerede er med i et sådan netværk...

Pøj pøj med det hele

Anonym sagde ...

Træk vejret dybt og husk at din vigtigste ressource er dig selv - så hold fast på din integritet og hold fast i, hvad der sandsynligvis fik dig til at blive selvstændig in the first place ... muligheden for selv at sætte farten og dagsordenen :)

StineStregen sagde ...

TAK for jeres kommentarer - jeg blev rigtig glad for dem, både med og uden gode råd. Og undskyld, at jeg var så stresset, at jeg først får svaret nu.

Anonym med forslag: Tusind tak for det - men det er vist ikke flere ekstra udfordringer, jeg mangler nu ;)

Unknown sagde ...

Virkelig fed blog! Helt speciel, kan jeg SÅ godt lide! :)

http://livetudencensur.bloggersdelight.dk/