mandag den 15. april 2013

Sådan blev jeg så fotogen i Milano

Mine hænder kunne heldigvis godt holde til at brodere og tegne en hel dag. Det var værre med ryggen. Og koncentrationsevnen - jeg havde vist ikke regnet med at blive fotograferet så meget. Jeg var selv bedst til at fotografere mit næsten færdige arbejde. De skal på auktion for velgørenhed. Og så kommer der en limited edition på tryk med lille håndbroderi - når teknikken bag engang vil lykkes, altså.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er fabelagtigt så begejstret, han ser ud i baggrunden for fin kunst ;-)
Og hvor er de fine billeder, hvor du er åh så fotogen?

Anne S. sagde ...

Jeg vil købe sådan en med det samme. Lyder er jo gud og så en Stinestregen special edition - det er jo tæt på nirvana og gadgetorgasme på én gang.

Desværre bliver prisen sikkert skyhøj.... Meeen jeg bliver da nødt til at byde.

Stine, du styrer!

StineStregen sagde ...

Kamilla: Jamen de er vel sådan... på blogs rundt omkring? Jeg ved det ikke? Jeg sad jo pænt og passede mit, mens andre havde til opgave at snakke med dem :)

Anne: Hvis jeg måtte bestemme, fik alle mine læsere en hver - men det er desværre ikke tilfældet. DU styrer, i øvrigt, unge dame. MEget endda.