tirsdag den 16. april 2013

Sådan prøvede jeg at gøre turen hjem fra Milano vanskelig


Det tog kun en halv time at gå fra udstillingen til banegården med lufthavnsbussen. Eller, det ville det have gjort, hvis man ikke skulle gennem verdens største park først. Og hvis man havde drejet rigtigt der, hvor en begejstret rød firkant på kortet proklamerede, at design er alle tiders. Citatet i tankeboblen er fra en møbelbutik, der havde plantet træer i loftet. Ikke noget konstruktivt sted. Men en rask gåtur på over en time kan vi alle trænge til.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvorfor er det at så mange kvinder er elendige til at navigere efter et kort? I plejer jo at tænke ret rumligt og kunne orientere jer om mange ting samtidigt "Se hende der, hov var det et tilbudsskilt, nææ se en lækker café, sådan en bil skulle vi også have ..." osv. ;-)
Men I ser frygtelig søde ud mens i finder vej!

StineStregen sagde ...

Anonym: Fordi, virkeligheden ikke ser ud som på kortet. Vejene drejer ikke helt det rigtige sted, og de tegnet ikke alt muligt distraherende gøgl på. Hvis de tegnede dem efter "til højre ved kaffebiksen og så lige ud indtil det lyserøde hus", ville jeg være a-ok med de kort.