onsdag den 30. maj 2012

...men vi ku ses i Århus, så? Altså bare, hvis du ikke skal andet. Så venter jeg bare der. Ses. Ikk?

Nu går det jo godt med at forsøge at få jer til at hænge ud med mig, så hvorfor ikke prøve i Århus også? Der er nemlig både snak og debat og quiz og beats på fredag i Mejlgade!
Info, pris og program ses HER!

De kære hr. Arrangørerne skriver:

Blækfabrikken og Danske Tegneserieskabere inviterer til tegneseriebeats, tegn og gæt og en spændende paneldebat over temaet ”tegneseriens DNA”. Mød tegnere og debattører, få en god snak, få signeret en tegneserie eller få tegnet en lille tegning du kan tage med hjem. Der vil også være lodtrækning om tegneserier doneret af forlagene Fahrenheit, Alvilda og Politisk Revy.
Deltagere: Palle Schmidt (Blodets Konkubine), Peter Madsen (Valhalla, Menneskesønnen, Troldeliv), Rikke Cortsen (Ph.d. i tegneserier, KU), Thomas Nøhr (Elefantæg, Kaptajn Arno), Stine Spedtsberg (Stinestregen), Carsten Gråbæk (Statsministeren), Svend Østergaard (lektor ved Center for semiotik, AU), Erik Barkman (redaktør på tegneseriemagasinet nummer9.dk), Jan Kjær (Taynikma). Konferencier: Dan R. Knudsen (Flush Royale, The Gobe)
Det lille og intime teater Gruppe 38 skaber rammerne for en tophyggelig aften i selskab med tegneserien. Den aarhusianske Dj Matthæus C er efter en periode på den berlinske undergrundsscene vendt hjem til Aarhus og sørger at aftenens tegneseriebeats bliver krydret med en supersprød lydside.
Adresse: Mejlgade 55B, 8000 Aarhus C.

Og nej nej, så har jeg ikke en StineStregen-bog, du kan få signeret. Men trop da op med en lille blok tegnepapir eller et print af din yndlingsstreg, så laver vi løjer!

10 kommentarer:

Teresa sagde ...

Det kan du dælen dytme tro, vi gør! Kan være jeg tager min yndlings-ryste-sne-kugle med i tasken ;-)

Anonym sagde ...

Kan du ik' li' lav' en Danmarks turne og smutte til O'ense.. så kan du dælme tro jeg står der! :)

StineStregen sagde ...

Teresa: Seeeeeejt ^_^

Anonym: Altså, hvis du nu arrangerede noget tegneseriebeats eller lignende halløj, så kommer man jo, når man bliver inviteret :)

Anna Berthelsen sagde ...

Hva' klok er det?

Julie sagde ...

Nooo.... Jeg har jo sidste skoledag der... Aaaaargh!!!!!

StineStregen sagde ...

Anna: Undskyld, den info have jeg rent glemt. Den er sat på indlægget nu!

Julie: Noooo no NO! Suk.

Ravn sagde ...

Ork altså. Der kan jeg ikke. :( Har eksamen den 1. og 4. juni i to vidt forskellige og pissesvære ting. Vil hellere snakke tegneserier med dig. :D

Kira sagde ...

Jo, vi gør! Min billet er allerede krøllet af krammeri. Bliver nok pinlig og gemme-agtig, men ih, det bliver godt! :)

StineStregen sagde ...

Ravn: Jeg håber, der kommer en aften til engang. Det var DÆLME sjovt!

kbo: Hilste vi på hinanden? (undskyld, hvis vi gjorde, og jeg ikke opdagede, at det var dig...)

Kira sagde ...

Ja, vi gjorde :) Det er mig der er inde i hende der Kira (som også skriver for Eventuelt, hvis det får klokkerne til at ringe).
Har sendt dig en mail med en streg :)

Tak for igår!