søndag den 20. maj 2012

Mindre tv til den unge dame med det store hoved

Af mystiske årsager sidder det der med at være noget, når man bliver stor, stadig fast i hovedet på mig.Som om, at man kun kan lave reklame, når man nu har valgt den vej. For evigt. For man gik jo hen og blev stor, og så var det det, man var.


Og så bliver man lidt trist, når man ser Work of Art. For er der egentlig ikke gået en kunstner tabt i mig? Tænk lige, hvor sjovt jeg kunne have haft det på kunstskole. Og så havde jeg måske teknikken til at udtrykke de ting, jeg gerne ville. Åh, hvilket drømmeliv.

Lige indtil jeg ser Best Ink, og det går op for mig, hvor fuldstændigt sejt mit liv ville være, hvis jeg var tattovør. Glade kunder og retten til at ligne en tegneseriefigur uanset alder. Tegne tegne tegne.

Og så er jeg slet ikke kommet ind på mine fortrydelser om spildt ungdom ved So You Think You Can Dance (jeg havde nailet det, hvis jeg bare var startet tidligt nok), verdens chance for at få den bedste investigator i CSI (her lader vi som om, jeg ikke besvimer, bare nogen siger "skalpel") eller Hvad Som Helst Med Dyr i hvilket som helst program med dyr (jeg havde reddet dem).

12 kommentarer:

G. sagde ...

It's never too late... :)

Niels Emil sagde ...

Hvis du var tattovør Stine, så ville jeg tage til Århus og få en streg.

Lise Emilia sagde ...

Du ville være en ret vild tattovør! :-)

Jeg har lige nu en giveaway på min blog, der er MAC cosmetics produkter for 1500 kr på spil. Kig forbi! :-) http://www.liseemilia.dk/2012/05/giveaway-vind-m%C2%B7a%C2%B7c-produkter-for-1500-kr.html

Jack J sagde ...

Som Steppenwolf sang i gamle dage: "it's never too late to start all over again".

Louise sagde ...

Men du er jo kunstner. Og sikkert også danser, afterdarkdanser på den ordentlige måde.
Og hvis du tegner et fyrtårn eller et skib eller noget sejt, får jeg det gerne tatoveret, og så kan du også skrive det på cv'et !

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Hehehe - det lyder pretty much som de følelsesrgister jeg gennemlever når jeg ser fjernsyn!:oD

StineStregen sagde ...

G + Jack: Neeeej, men skal jeg så gøre det hver gang, jeg ser fjerner?

Unknown: Sejt!

Lise: Det forestiller jeg mig også :D

Louise: Ifølge min eks danser jeg sådan her: http://www.youtube.com/watch?v=WAUdsKAkeK0

Fru Buur: Det kan godt være hårdt, ikke? :D

Synne Justesen sagde ...

Oh my god! Jeg troede jeg var den eneste. Du er jo inde i mit hoved Stine!

Selvom det nok toppede dengang jeg som filterløst barn så Bamse tage afsted til rummet i en pære.....

StineStregen sagde ...

Synne: Det må være dengang, jeg var forelsket i Mumrikken og drømte om at blive kentaur...

JL sagde ...

Punkt 37 på listen over ting at nå inden jeg dør: at se Stine danse.

StineStregen sagde ...

JL: Jeg vil selv hævde, at det er en lille bitte smule mere æhm... danseagtigt end hende der. Men hendes moves er allrighty alligevel :)

JL sagde ...

Hun styrer ethvert dansegulv. Ingen diskussion.

Hvis jeg nu giver dig chokini, danser du så kalorierne af for mig? :)

Ikke? Synes ellers det var et godt forslag, med win til alle involverede :)