fredag den 25. maj 2012

Ses vi i drømmenes København?

Så er det dælme i dag, den udkommer. At jeg udkommer med en lille ting i den store udgivelse.

Og der er noget, jeg har glemt at fortælle, som jeg virkelig har lyst til at fortælle:


Der er signering i Fantask på lørdag klokken 11. Jeg er hende, der skal hjemmefra med tømmermænd klokken 6 om morgenen for at nå det, så jeg kan ikke love, at jeg ser særligt strålende ud - men jeg vil dælme gerne hilse på dig og smække en krussedulle i din tegneserie, hvis du har lyst til at investere i den. Og det synes jeg virkelig (surprise), at du sku.


Tanken er vist i øvrigt, at signeringen rykker videre fra Fantask og ud på noget Dronning Louises Bro og Blågårdsplads, men det kender jeg ikke de specifikke planer for.

7 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Tillykke med at du bliver printet! Det er stort!

Astrid Mie Majgaard sagde ...

Min kæreste købte en igår, den er fin! Håber at se dig til vesterbro festival - jeg er hende med guitarerne! :)

Anonym sagde ...

Og det ser jeg først efter det har været lørdag formiddag :(

Kan man få en autograf i bogen på en alternativ måde?

StineStregen sagde ...

Fasterfis: TAK ^_^

Astrid: Jeg var simpelthen for forkølet til festivitas :( Ævbæv, men jeg kan se, at folk taler jublende over festivalen, så tillykke med det :)

Anonym: Hvis du er heldig, er der et par numre i Fantask, som vi signerede. Men det er selvfølgelig ikke med personlig hilsen. Hvis du er i Århus på fredag, kunne du overveje at kigge forbi til Tegneseriens DNA i Mejlgade, der er der både tid til at putte tegning og signatur i :)

Anonym sagde ...

Kan man mon overtale dig til at anskaffe en bloglovin-knap? Vil tosse gerne følge, men magter ikke at tjekke manuelt..! -du må selv vælge om det er fordi jeg er doven, forvirret, stresset, travl på den topsmarte måde, med på noderne, eller om det bare er fordi, der er for mange gode blogs at følge..
-Louise

StineStregen sagde ...

Hej Louise

Jeg ved meget lidt om bloglovin, men jeg vil gerne love, at jeg afsætter et par minutter til det på en overskudsdag. Hvis det ikke er nemt, er det ikke sikkert, der sker så meget mere :D

Anonym sagde ...

Det er meget nemt! + det gør det også nemmere at holde styr på de blogs du selv følger.
Du går bare ind på http://www.bloglovin.com/da
laver en profil
under account, kan du så claime din blog og så guider den dig til resten :)
-Louise