onsdag den 16. maj 2012

Søvnmangel og polkaprikker

Den der modeudfordring altså... 


Jeg havde min vintagekjole med de fine prikker på. Elsker prikkerne, hader kasseformen, den enorme krave og at den er ærmeløs. Fik mange komplimenter alligevel og begyndte at føle mig som en regulær Judy Jetson.

Et kig i spejlet afslørede i midlertid, at det i så fald var en lidt gammel og meget meget træt Judy Jetson.

4 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Her gælder det om at tro på alle de venlige mennesker og undlade at lade dig forstyrre af den "synsforstyrrelse" som får dig til at se noget helt andet i spejlet:-)

Ida sagde ...

Jeg er enig med Liselotte og temmelig overbevist om at du ikke har set ud som på din tegning for andre end dig selv :)

Maria sagde ...

Hej Stine! Lige en kommentar, som har absolut intet med dit indlæg at gøre - men smider den nu alligevel her. Jeg er en pige på 20 år, som gerne skulle starte på psykologi (fingers X'ed!) i Århus til sommer. Jeg sidder i øjeblikket og glor diverse boligsider igennem og kom til at tænke på, om du måske kunne give lidt tips og tricks eller gode links til en boligsøgende, kommende århusianer? :)

StineStregen sagde ...

Liselotte & Ida: Det er dælme sødt af jer, men efter kun to timers søvn, lignede jeg virkelig en, der var lidt død i sværen :)

MannaDee: Puha det er længe siden, jeg har ledt efter et værelse... Men så vidt jeg ved, slåes alle kollegieværelser og lejligheder op her: http://www.ungdomsboligaarhus.dk/
Held og lykkke.