lørdag den 2. juni 2012

Henkastet selvantændt

Tegneserier er det bedste i verden, og derfor er events baseret på tegneserier fantastiske lige så.


Bla på grund af Carsten, der havde lovet at have min ryg i paneldebatten, hvor jeg sad og svedte mellem panelets to akademiske superbrains. Han var lige så tilpas fuld, at han tog min opfordring om diskret at give mig ret ganske seriøst. Og når det kommer fra noget phd-i-filosofi-underviser-på-uni-agtig, så gælder det jo.
Eller Anne, der på en eller anden måde blev så ivrig over tegneseriebeats, at hun brændte en del af sit hår af. Tegneserieverdenen kan kræve sine ofre.

A pros pros ild i ting, var jeg ved at selvantænde over, at Peter Madsen (ham med Valhalla, I kender ham godt) var der. Havde egentlig glemt, at jeg havde et crush på ham som teenager, så jeg troede, jeg ville være sådan henkastet cool - men så snart han talte til mig, gik der rødbederødmende teenagefangirl i den. Den kloge ved, at så skal man bare være stille, men jeg valgte selvfølgelig at fortælle ham det. Og så sad vi der og øh'ede lidt, indtil han tegnede en helt fantastisk Loke til mig. Sød mand. Overvejer at stalkerkarriere.12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej, men man SKAL da crushe på Peter Madsen. Især når han tegner én en helt fantastisk Loke! Hvor er du heldig, men hvor er det også fortjent!

/marie

Anonym sagde ...

jeg skrev et fanbrev til Peter Madsen da jeg var 10 år og spurgte om han gad tegne mig en tegning af Balder og Freja. Det fik jeg!! han er fantastisk, og har den stadig i ramme

Nat sagde ...

Jeg har en Peter Madsen-Loke i min tegneblok. It is sacred! Er totalt med på fangirl-rødmen :)

fasterfis sagde ...

Ej, jeg ved godt at din blog handler allermest om dine tegninger, ik? Men jeg gad bare sååå godt se din Loke! Kom, kom flash den for os!

Jeg slugte også hans streg da jeg var bette, uh den gjorde glad.

StineStregen sagde ...

Marie: Sejt at der er flere i "klubben" ^_^

Anonym: Dét er nok den sødeste historie, jeg nogensinde har hørt. Eller, i hvert fald har hørt i dag. Hvor ER det fint!!!

Nat: Sejt!

Fasterfis: Der er et foto af det meste af tegningen OG manden her http://lockerz.com/s/213666735

Uden Relevans sagde ...

Vil også gerne se Loke tegningen!

Amit sagde ...

Fik også Loke. Af PM. I 98. Måske han sku' forny det?!

Hanne sagde ...

For det første; hvem har ikke et crush på Peter Madsen? <3

For det andet; tænk på alle de unge tegneserie-fyre derude, der garanteret har et crush på DIG!

Ida Rud sagde ...

Peter Madsen!!! Åh... Valhalla.

Bodil sagde ...

Fedt billede af Peter Madsen der tegner Loke!!! Tak for kigget!

StineStregen sagde ...

UR: Jamen så kig da :D

Amit: Før mig, fik en fyr et selvportræt, og endnu før ham fik en fyr en tegning af en trold sammen med sit selvportræt - så jeg tror egentlig, der var frit valg på alle hylder :)

Hanne: Tænk at vi er flere ^_^ Omvendt tror jeg faktisk ikke, der er sådan mere end en halv i klubben af unge fyre med crush på mig :D

Ida: I knooooooow <3

Bodil: Anytimes :)

JL sagde ...

Nu må du ikke glemme klubben af halvgamle fyre ;)