tirsdag den 29. maj 2012

Græs og snot i København

Man været i storbyen og lært et og andet i pinsen.
Fx at stort set ingen kommer til signering af tegneserie, når der har været releasefest om torsdagen og lørdag er crazylækkersolskinsdag (det er ikke en mulighed, at ingen var interesserede. Selvfølgelig er det ikke det. Vel?).
Jeg lærte også (for 1000. gang), at det er latterligt ikke at tage vintertøj med, bare fordi det er sommer. For så VIL man blive forkølet og feberagtig. Heldigvis havde Cecilie verdens bedste tørklæde, jeg kunne fise rundt med. Forkølelse betød, at man var pensio-agtig med sengetiderne i Kbh - da Cecilie var ude og være vild, drak jeg te med hendes smaddersøde kæreste i stedet.
Men ingen forkølelse i verden kunne holde mig fra årets første "flok på græs i park". NØJ det var rart.

8 kommentarer:

Dorte sagde ...

Ej, hvor har du signeret tegneserier henne?? Det var ikke med vilje at jeg er gået glip af det i hvert fald :/ Dumme mig ikke at følge med på bloggen...

Ravn sagde ...

Hvis jeg havde været i storbyen, så havde jeg helt klart været forbi og få signeret og snakket og snakket og snakket...

Jeg har forresten en veninde, der er vildt misundelig over, at jeg har vundet en StineStreg. Det gør det ikke bedre, at den hænger til offentligt skue over mit tv i stuen, hæ hæ. ^^

Helene sagde ...

Jeg var på arbejde.. Ellers var jeg mødt op..

Uden Relevans sagde ...

seriøst det har nok været vejrets skyld.

StineStregen sagde ...

Dorte: Ved Fantask... :)

Ravn: YEAH du havde ^_^ Og det havde været HYGGELIGT.

Helene: Du er en trooper :)

UR: Lad os håbe...

Malle sagde ...

Ihh altså, lige den lørdag jeg for en gangs skyld var i Aarhus... tsk tsk. Jeg var helt sikkert stukket forbi Fantask, hvis jeg havde været hjemme!! Håber, du trods alt havde en god dag :-)

Juliette sagde ...

Ej, hvor var jeg ked af at læse, at ingen mødte op i Fantask! Ville SÅ gerne være kommet, men havde en gammel aftale med svigerfar & tante, som ikke lod sig udsætte endsige henlægge til Fantask. Pokkers! Du fortjente en kødrand af hvinende fans - og vi findes! Vi var bare for sløve/sløje/optagede andetsteds/suk! Sowwwwwy!

StineStregen sagde ...

Malle: Det var en fantastisk hyggelig dag :) Jeg var jo på tur og hang ud med de ægte tegnere!

Juliette: <3