onsdag den 21. september 2011

Jeg er ulidelig, når jeg er sådan

Jeg har lovet mig selv at blive ved med at tegne, selvom jeg for tiden bruger mest tid på at have ondt af mig selv og være misundelig på andre, der får det til at se så let ud at være glad.


Og jeg tænker, hey Stine, du er rask-ish igen. Vær dog glad for det. Men det trænger ikke rigtigt ind.

18 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Uf-ish! Pas på dig selv bette Stine, du skal jo helst ikke ryge helt ned igen!
Og man kan sgu da heller ikke drøne rundt og være munter hele tiden, altså.

Anonym sagde ...

Du er sød, Stine :-*

Kh
Lene K

Cecilie sagde ...

Jeg håber da også der er lidt flere ting at glæde sig over end rask-ish. På den anden side synes jeg også godt man kan blive lidt blue på denne årstid (men gåture i frisk luft - ikke nødvendigvis på landet bare udenfor - hjælper på mig)

amarOrama sagde ...

Godt løfte! Folket vil have Stine-tegninger.

Anonym sagde ...

Du er så sød. Og så god til det med at tegne - synes det er verdens bedste regel du har lavet, at du SKAL tegne. That we love!

Og gu er det da røvsygt svært at være glad. Bare fordi man har sit gode helbred. Pas på med at få børn, som også er raske, for er du så klar over hvor glad man så skal være? Så glad at man sprækker!!

Britt sagde ...

Men nogle gange er det alstå også helt OK at ha' the blues. Det kan faktisk hjælpe lidt på det hvis man for en stund glemmer alt om at prøve at være glad med de glade, og i stedet graver sig ned under dynen med gamle episoder af Gilmore Girls eller Ally McBeal eller hvad nu ens drug er, og hører på blues og drikker romtoddyer. Selv de gladeste glade har også haft det blå engang!

Miws sagde ...

Det er bare SÅ i orden at være nede når man har fået mast sit hjerte og alt muligt andet. Er der selv for tiden og aner ikke hvordan det skal blive godt igen, men sjovt nok ved man at det bliver det....en eller anden dag... og i mellemtiden spejler jeg mig i dine tegninger, håber at de, du og jeg bliver gladere snart.

Ibs sagde ...

Årh sødeste Stine. For fanden. Det skal nok gå. Også når det ikke går. Jeg sender en mental glad-pille, som du kan tage, når du får brug for den. Knus!

Anonym sagde ...

Jeg kan godt forstå, at du tegner videre - tegn løs, for det er en gave at kunne bruge sin kreativitet som ventil.

KLEM!

Anonym sagde ...

http://i.imgur.com/aYGKe.jpg

Jack J sagde ...

Er du sikker på, du ikke vil låne et par gamle splatterfilm? Man blir i så godt humør af dem. Ellers vil jeg anbefale at lytte til nogle gamle Nick Cave eller The Cure-plader. Det er så dejlig opløftende at lytte til sangere, der beretter om, at de har det værre end en selv. Har du forresten ikke en uddannelse fra journalist-højskolen? Det burde du sgu da være glad for; Se på mig, jeg har netop fået en 4-ugers virksomhedspraktik på landets kedeligste lokalavis (hvilket jeg er mega-begejstret for!) og hvis jeg ellers fatter interesse for faget, så skal jeg lige gennem 300 års uddannelse - og du ER allerede der. Dét skulle da kunne opmuntre lidt. Iø er jeg også 700 år ældre end dig (hvilket måske ikke betyder noget for dig, men deprimerer yours truly gevaldigt - og så alligevel ikke, for jeg har det med at hive føromtalte filmperler frem, det hjælper gevaldigt). Jeg truede iø også med at lukke min blog her forleden, men fik efterfølgende 6-7 bebrejdende kommentarer fra læserne, så nu blir jeg ved alligevel. StineVine, du har ikke lissom 9 læsere som jeg, men derimod 30.000 læsere, dét er sgu da osse noget at blive glad over. For fanden i helvede, det ska' sgu nok gå. Skid på den engang så pæne mand og kom videre. Du kan godt!

Jack J sagde ...

PS: tonen i dine indlæg minder iø en hel del om dem i Rune T. Kiddes "Man siger så meget" fra 1980. Hvis ikke du har den, vil jeg bestemt anbefale den.

StineStregen sagde ...

Tak fordi ingen af jer brokker sig over, hvor weltschmertzende, jeg er. Det er virkelig pænt af jer.

Og jeg lover, at jeg godt ved, der er masser af gode ting i mit liv, det er bare som om, jeg ikke kan få dem til at overskygge de dårlige inde i mit hoved. Men som nogen af jer også skriver - ind i mellem har man vel bare den her slags perioder. Og det sutter sgu. I hvert fald, når man er vant til, at man ligesom bliver glad igen efter modgang, i hvert fald i glimt, mens det denne her gang bare bliver ved med at være tungt. Hænger nok også sammen med det der stresssygdom, der skulle tage så lang tid at komme sig helt over.

Sikke jeg snakker, og I har allerede hørt riiiigeligt på mit bavl - og kommer til at høre mere, for jeg tegner mig igennem det, også indtil jeg bliver kendt som EmoStine og begynder at få underligt hår. Og tatoveringer måske.

Jack: Men du har noget at glæde dig til, det er SJOVT at gå på journalisthøjskolen. Benfucking hårdt, stressende og 2. semester er rædsomt. Men resten er bomben. (Ps hvis du ser 30.000 læsere, gider du så ikke sende dem herover, for så må jeg kunne blive temmelig rig på at sætte reklamer på ;)

Miws: Vi kommer jo op igen. Det ved vi jo. Det ville bare være sjovere, hvis det gad at tage sig sammen og få lidt fut på...

Malle sagde ...

Kære Stine. Jeg bliver SÅ glad, når jeg kigger på min StineStreg-tegning, og det hjælper også i disse dage, hvor mit humør ikke er højt – eller rigtig er der overhovedet.
Du spreder en masse glæde, selv om det ikke føles sådan henne hos dig lige nu. Men det gør du altså.
Stort kram

Mig sagde ...

En lille opmuntring til dig: din blog gør mig i godt humør når jeg har en dårlig dag!! :-)

Lea (Lyriklogik) sagde ...

Du får sgu lige et cyberkram og et klap på kinden...du kommer ovenpå igen, Stine, lad det ta' den tid, det ta'r...og tegn imens! Jeg hænger på!

Anonym sagde ...

Husk at være lidt mild mod dig selv. PS. Tak for "Jordemoderkaffen" fra tegneseriebeats i festugen. Den hænger så fint på min opslagstavle. Tak!

Kathrine sagde ...

Der er slet ikke en bestemt måde du skal være på. Du SKAL ikke være glad, bare fordi du har dit gode helbred og ikke er gået fallit. Ingen af os kan styre hvordan vi har det inden i. Jeg kan virkelig relatere til hvordan du har det. Noget jeg har måttet lære er at have mere omsorg og forståelse for mig selv. Det er virkelig svært! Det er meget nemmere at være omsorgsfuld overfor andre. Først da jeg blev bedre til det og stoppede med mine negative tanker om mig selv, kom der lidt mere lethed ind i mit liv. Fx kan du prøve at lade være med at sige du er ulidelig, for det tror jeg ikke du er. Jeg tror du kæmper, bøvler og bakser og det kan jeg forestille mig er hårdt. Jeg ved ikke om du kan bruge den her smøre til noget, men jeg får så meget brugbart ud af dine tegninger, at jeg følte at jeg måtte komme med noget, som jeg har haft glæde af. Jeg sender de allerbedste tanker til dig.