mandag den 19. september 2011

I dag ser vi nærmere på "selvmedlidenhed"

Det er utroligt vigtigt, at jeg stopper med at se tv om Nostradamus og jordens undergang, når jeg selvmedlider.Virkelig ret vigtigt.

18 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Aw man...hvis du så bare døde med lakrids ved din side.

God bedring og nu kan det kun gå fremad.

Kh M

Ibs sagde ...

Smukke dame. Hvis jeg ku, sendte jeg dig lakrids asap!

StineStregen sagde ...

UR: Ja ikke? Men nej, sådan ville Nostradamus det ikke...

Ibs: Aaaw, du er et godt menneske :)

Jullemor sagde ...

Kære søde Stine - det lyder som om hele verden er dum...

Jeg håber du ved, at jeg, og vist rigtig mange andre, elsker dine tegninger, og at du bringer smil og glæde ind i SÅ mange menneskers liv...

Og så har man selvfølgelig også lyst til at give dig en krammer, når det ser lidt sort ud. Sender en virtuel lakrids...

Carsten sagde ...

KRAMMERE! MED STORE BOGSTAVER OG EKSTRA MEGET SUKKER PÅ TOPPEN!

NB: Mayaerne havde også noget med 2012. Det er vist det år deres kakenderfremskrivninger pludseligt... stopper!

Nadia sagde ...

Stine, så er det nu, du åbner en StineStregen-fanklub hjemme i din dagligstue! Så skulle du aldrig være alene mere! Jeg tror der ville komme så mange strømmende, at du ikke længere ville kunne trække vejret derinde.
Lakridsen er lidt mere besværlig. For at kunne skaffe noget, bliver du nok nødt til at bevæge dig ud af din lejlighed. Med mindre det er adgangsbilletten til fanklubben, selvfølgelig...

2012 har i øvrigt bare at blive et røvlækkert år! Der bliver jeg færdiguddannet, og jeg orker simpelthen ikke, at alle de år på universitetet skal være forgæves, bare fordi jorden går under.

JL sagde ...

Ingen lakrids?!? Det går slet, slet ikke! Internet to the rescue:

http://www.worldofsweets.de/Lakritz/

(fragtpriserne er sådan skruet sammen at det er mest økonomisk at købe mindst 10kg...)

Anonym sagde ...

:-*


Kh
Lene K

Helene sagde ...

Nu vi snakker om det program. Jeg elskede den kommentar om de ville sende Bruce Willis op hvis vi skulle blive ramt af noget fra rummet xD

Nå så det er sagt så går jorden ikke under. Det ville være ondt for alle os der har det fantastisk og de stakkels stinestreger der skal have humøret op igen :D

Anonym sagde ...

Nuff' said: http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html

Den lille sorte bog sagde ...

Er så meget med Nadia. Bliver langt om længe færdig på uni, så hvis verden går under så melder jeg mig altså ud af den klub. Næ næ, så starter jeg fandme min egen verden. Vil du med?

For øvrigt kan det jo også være at Nostradamus var løbet tør for lakridser da han skrev det afsnit. Eller kaffe for den sags skyld.

Altid vigtigt: gå aldrig ned på udstyr! A.K.A lakridser og kaffe.

Hybel sagde ...

Åhh hva... man skulle sende dig en pose lakrids (kan man ikke beame den up til dig?)

God bedering og jeg er så enig med navnesøsteren Nadia, at du skal åbne en fanklub.

Stort knus Hybel

Katrine Marie sagde ...

Ej, hvor kender jeg det bare godt. Jeg har også en dårlig vane med, når jeg er i dårligt humør + oppustet af selvmedlidenhed, at se en dårlig film, læse nyheder om alt muligt skidt, ærge mig over mig selv og verden - og at det sgu da også ligemeget, når jeg nu bare ligger her helt alene! Ha. Eller. Det er ikke sjovt. Det kan jo fylde vanvittigt meget. Men så igen, lidt sjovt er det vel, for når man så endelig falder i søvn, vågner op og kommer igang - så går det jo alt sammen på en eller anden måde. Nu er der jo også mere at se positivt på - enhedslisten fik 12 mandater, rød blok er på banen - det må gøre noget godt. Håber ikke du blev alt for forbrændt på manden for nylig.

Anne sagde ...

Det der med Mayaerne er noget pjat - altså verden går jo ikke under hvert år den 31. dec bare fordi vi er løbet tør for kalender, vel? Og mayaernes civilisation gik jo nærmest under inden de nåede at opdatere :-) - så frisk mod. Kan du ikke få nogen raske mennesker i din omgangskreds til at hente lakridser til dig? Jeg ville hente til dig, hvis jeg ikke lige boede på Fyn :-)

Trine sagde ...

Jeg donerer adskillige poser finsk, Haribo og stang lakrids nu, hvis du får det bedre!

StineStregen sagde ...

Tak for jeres gode ord og mentale lakridser (man kan jo nærmest smage dem). Og allermest tak for links til kloge mennesker, der siger, at verden IKKE går under i 2012. For jeg har altså brug for nogle år til at rette op på 2011...

Det med fanklubben i stuen går sgu desværre ikke - så opdager I bare, at jeg er verdens kedeligste menneske, når jeg ikke lige er tegnet. Og så går vi alle skuffede hjem, og nogen tager helt sikkert den sidste lakrids med;)

Liselotte sagde ...

"Det med fanklubben i stuen går sgu desværre ikke - så opdager I bare, at jeg er verdens kedeligste menneske, når jeg ikke lige er tegnet. Og så går vi alle skuffede hjem, og nogen tager helt sikkert den sidste lakrids med;)"

Stine, det tillader jeg mig at stille mig stærkt tvivlende overfor:-)

De bedste mennesker, er dem, der kan forholde sig lidt reflekterende i forhold til sig selv, og du lever voldsomt op til standard både i ord og streg.

Kan man købe lakrids hos Just Eat, ellers var det en ide til fri afbenyttelse, for det er sjovt som lakrids er det man mangler i nødens stund;-)

StineStregen sagde ...

Liselotte for hulan, hvor er du sød. Jeg ved ikke, om jeg skal tude eller jokke mig selv over fødderne i forlegenhed. Egentlig burde jeg nok takke dig, for det er skisme alligevel noget af det sødeste, jeg nogensinde har hørt <3