søndag den 11. september 2011

De røde faner, champagnen og en forklaring

Kære det der modelbureau, der holdt branchebar i fredags. Ja, det var mig, I ku høre hele tiden, råbende og syngende om den særlige periode, der indtræder hver måned i en kvindes liv, selvom jeg kun havde mænd til bords. Og nej, det er ikke KUN jeres skyld - selvom gratis champagne, punch og cider da gjorde sit. Sagen er, at min gode ven Anders har forsøgt at forbyde mig at bruge m-ordet, og helt ærligt, det ER da noget pjat. Og i øjeblikket var jeg svært tilfreds med at give Anders røde kinder over sit sarte lille sind - i dag tænker jeg, at jeg måske ikke havde behøvet at tilsætte talerne, sangene og den offentlige fremvisning af tamponer (i ubrudt indpakning, bare rolig). Det var bare lige det, jeg ville sige.


Fuldemandsvrøvl oversat og gjort lidt pænere: "Gu vil jeg ej skamme mig over, at jeg har menstruation!!! Det er NATURLIGT!"

13 kommentarer:

SanneBogorm sagde ...

de har godt af at høre sandheden!

inger sagde ...

Jeg er SÅ ked af dent, at jeg forstå ikke nok dansk for at følge med... but i think I get the general message alligevel :-)

StineStregen sagde ...

Pigen: Yeeeaaahhh!

Inger: Åh jeg havde ikke tænkt på, at det var smart at oversætte fuldemandssproget. Det får jeg lige puttet på... sorry :)

Liva sagde ...

Haha Stine, det er jo genialt! :D

Cecilie sagde ...

Overdrivelse fremmer forståelsen. Og eftersom fulde mænd kan være ret tykpandede er du nok kun lige akkurat kommet igennem med beskeden :-)

Eva sagde ...

Stakkels Stine... Men har vi ikke alle været i den situation - og kommet over det - om end med lidt røde ører... :-)

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Det er lidt pudsigt at nogen mænd er så sarte når det lige gælder det. Jeg har dog mødt en som havde en fetish for kvinder med mens. Da flygtede selv jeg...

StineStregen sagde ...

Liva: Well, jeg tror ikke gutterne er enige med dig, men tak :D

Cecilie: Ooooh jeg tror, den gik ind til sidst :D Vi snakker ikke bare fem minutter...

Eva: Altså - jeg ville jo ønske, jeg kunne sige, det var første gang... :D

Kitty: Nej tak til angst og nej tak til fetish - eeeew. Ville gerne bare, hvis vi allesammen kunne være enige om, at det bare var sådan en naturlig del af livet.

Onkel Anne sagde ...

Åh Stine det er så dejligt med dig! Holder meget af at du tør fortælle om dine eskapader :)
http://onkelanne.blogspot.com/2010/10/bomber-i-den-nedre-region-ikke-for.html
Læs lige mit indlæg om Rasmus' møde med tamponer! Håber han er mindre sart end din ven :)

Ibs sagde ...

Super! No more tabu om det for fanden!

StineStregen sagde ...

Anne: Rasmus virker endnu ikke så sart på det punkt...

Ibs: Ja tak! Ville det ikke være cool, hvis man kunne sige "jeg har mega menstrosmerter i dag, så er det ok, hvis vi bare sidder ned hele dagen?" uden at de (her Anders) ville råbe EEEEEEEEEEEEEEEEEW?

Anonym sagde ...

Hei Stine :-D

Nu får du et totalt mærkelig-underligt-måske sjovt-ude af sammenhæng-passer ikke til dit indlæg spørgsmål, HVAD VAR DU TIL SIDSTE SKOLEDAG!?!

StineStregen sagde ...

Hej Anonym... Phu det er skisme længe siden, jeg var til sidste skoledag. Det er ikke nemt at huske. Jeg var først og fremmest grim. Måske var jeg sådan lidt onde-Pippi? Jeg overvejerede det i hvert fald, men jeg kan ikke huske, om det var det, jeg endte med :)