onsdag den 7. september 2011

Men lad det ikke stoppe jer!

For nogle vil det her være et hårdt slag - men sandheden må ud:
Kære mænd. I ligner afsindigt nuttede dyreunger, når I drikker jeres små fine drikke med små fine sugerør.

6 kommentarer:

slurpagtig sagde ...

Der mangler helt klart flere drikkehornsklare juice-brikker. Eller machosugerør, der ligner noget fra en udstødning. Måske med flammer. Og drinks. Nej, i det hele taget ikke rigtig drinks. De dér blade. Man får dem i tænderne. Og tænker på hvad der ville ske, hvis de kom til at blande mynte sammen med blade fra brændenælder. Nå, men det gør jeg ihvertfald.

Louise sagde ...

De der sugerør gør ikke rigtig noget godt for nogen...
Har det lidt på samme måde når jeg ser folk spise vaffelis, det er sjældent et kønt syn.

Minikat sagde ...

@Louise
Til gengæld gør vaffelisen os alle lige. lidt ligesom durum - alle ser fjollede ud mens de spiser den, så derfor er der ingen grund til at være flov :)

Cecil August sagde ...

Ja vi gør nemlig, og det er meget bevist - lad mig fortælle dig hvorfor; det er for at lokke søde piger tættere på. Har du måske nogensinde mødt en pige, der kunne stå for en nuttet dyreunge? Nej, vel?

StineStregen sagde ...

Slurp: Der mangler kun, at mænd indser det og favner nuttethed!

Louise: Joooo, det er da nuuuuser. Men folk ser bizart sære ud, når de spiser vaffelis ja. Spændende underbid, man kan udvikle.

Minikat: Sandt. Og hvilken smuk tanke :D

Cecil: Jamen jeg er enig. Jeg var lige ved at klappe ham til venstre på tegningen, da jeg gik forbi ham i går, og han fik den mest bedårende lille smoothie.

Cecilie sagde ...

Heldigvis er der ikke så mange mænd der drikker af sugerør - lige bortset fra min kæreste der har fået en dårlig vane med at gøre det