mandag den 5. september 2011

Alligevel godt man ikke valgte sin latexdragt med lyn på

Såøh... den der min angst for høje champagnedrikkende elverfolk med bevægelser som gazeller og outfits to die for til den der modefest... Bare glem den.

14 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Når musikken spiller betyder ens kluns ikke så meget?

StineStregen sagde ...

Når musikken spiller, så... bliver man i hvert fald forbløffet over modebegrebet :)

fasterfis sagde ...

haaahaahaaaa ja, vi er en del i branchen der bestemt ikke er gazelle smidige..

fasterfis sagde ...

eller vildt flotte!

Anonym sagde ...

I mine øjne, er mode aldrig på mode! If you know what I meen :)

Stine sagde ...

Hahaha! Man (jeg) forundres over tendensen til at moderigtigt = at klæde sig 'med ironi'. Så på med short shorts og strik mænd, og kvinder find jeres badedragt fra folleren.

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Der var mange, der var dejligt rare at se på. Og så dem der var... øh... smidige og lad os bare sige iført spændende tøj :)

Malene-Louise: Jeg er sikker på, at det var brandsmart mode det hele, men jeg var slet slet ikke misundelig. Så jeg tror, jeg ved, hvad du mener.

Stine: Præcis... man må vel godt bevare en lille smule stil, selvom man er fangsi? Eller er det noget, jeg tror, fordi det eneste modemenneske, jeg kender, er gudesmuk OG har fabelagtig stil (ja, Lotte, det er dig).

foldoghyld sagde ...

Øj, har du også sådan én!? Er det til de dér lejligheder, hvor pigen siger: 'Lad mig lige smutte i noget mere behageligt'? Jeg har aldrig oplevet det med lyndragt, egentlig kun med kaninfutter og joggingtøj. Måske den der ironiske modefortolkning, I snakker om.

Juliette sagde ...

Haha. Jeg kender hende i lyndragten - er vokset op sammen med hende før hun blev skuespiller og new wave rock chick. Og var ikke i tvivl om, at det var hende, I var blevet underholdt af og som du har tegnet - kom simpelthen sådan til at grine ved synet! Du er så sej, Stine! :D

StineStregen sagde ...

Foldoghyld: Nej det er da hverdagsbeklædning, har vi ikke allesammen det? :D (jeg har heller aldrig oplevet "lad mig smutte i noget mere behageligt" og det så ikke betød blødt tøj med huller)

Juliette: Betyder det, at hun har været sådan... menneskelig? Og almindelig? Og har skrabet sit knæ og pillet næse? Det er umiddelbart svært at forestille sig...

Juliette sagde ...

Yes, fuldstændig normal. Det tror jeg såmænd også, hun fortsat er, inde bag alt det überhippe. Sød og kærlig pige - det andet er blot attitude og ubetydeligt i det lange løb :)

westernzoo sagde ...

Hende med lyn-badedragten prøvede jo bare på at skabe lidt opmærksomhed om sit endnu næsten uudgivede band. :) Hun var faktisk meget flink og gav en smøg!

Anonym sagde ...

THE ECHO VAMPER er for seje... går ud fra at det var hende i lyndragten (og som sang med en enkelt guitarist og en 8 spors båndoptager)

Anonym sagde ...

Den er også på The Echo Wampers facebookside: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=296100957069411&set=a.197443623601812.52312.163897473623094&type=1

Pernille