søndag den 15. maj 2011

Man fristes til at udbryde: Quelle nuit

Livets trængsler, akke ja, akke ja...
De kan nok forestille dem min glæde, da den flotte herre, jeg går fast med, tilbød at eskortere mig til "Mejlgade for mangfoldighed". Det skyldes både min slet skjulte lykke over at blive set i hans charmante selskab, men også en nysgerrighed overfor den mangfoldighed. Fest og farver har tiltalt mig så længe, jeg kan huske.
Men vejret og de trange forhold gjordet det svært for min kavaler. Der var regn, kulde og blæst, og han kunne ingenlunde tilbyde mig så meget som sin arm, da horder af unge i hjemmegjort tøj masede hårdt på. Trommende gøglere og en tilsyneladende rituel tilbedelse af bayersk Øl gav trange kår i gaden, og snart havde vi nok at gøre med at komme helskindede derfra.
Glæden var stor, da vi modtog en invitation fra min kære veninde, Cecilie, der havde søgt tilflugt på en beværtning. Gensynet med hende, varme og drikkevarer blev hurtigt glædeligt, ikke mindst da min kavaler havde et indtagende gensyn med bryggen fra sin hjemstavn "Blå Thor".
Efter alle disse trængsler, besluttede vi os for, at aftenens kaffe og sherry ganske vel kunne indtages i privaten. Men vil de tro vores uheld - jeg residerer jo på selveste Mejlgade, og musikken var så høj, at vores fødder ganske kunne mærke rytmen spjætte i gulvet.

13 kommentarer:

Hanne sagde ...

Jamen dog, nu har jeg aldrig! Ungdommen nu til dags, hvad skal det dog ikke ende med. Jeg haaber minsandten, at postyret er ovre og I igen kan nyde hverandres selskab i fred og fordragelighed.

Leoparddrengen sagde ...

Det var godt De overlevede Natten, frøken Stregen - sikke dog en Ballade. Og så al den Øl - man må forbavses og bede om sine Himmelblaa!

Nadia sagde ...

De rystede vel Deres knyttede næve efter de uvorne unger?

Anne sagde ...

Jamen dog - hvad maa man dog høre. Det er jo ganske utilstedeligt med en saadan Larm nu til Dags. Der er dog den trøst at med en stigende Alder vil den larm fra de unge Menneskers Muciceren blive knap saa markant grundet ned nedsatte Hørelse:-)
Hver sommer har vi det samme problem fredag aften og lørdag aften - da der er en kiosk lige ved siden af vores hus - og der mødes landsbyens ungdom til bajer- drikning og UMPF UMPF musik indtil midnat - træls!

Uden Relevans sagde ...

NU beder jeg Dem Fru heilbundt!

StineStregen sagde ...

Jeg truede med både stok, strømpebånd og det nyeste Hjemmet, men lige lidt hjalp det! Ungdom burde forbydes!

Christina jensen sagde ...

gamle dame, kan du så komme ind i kampen! (og her mener jeg ikke med stok)

Jack J sagde ...

Frøken Stine, De burde sørenjødme havde tilkalde Landbetjenten, saa denne kunde havde sat styr paa disse uterlige Ballademagere.

Desværre kender Ungdommen med deres larmende Jazzmusik ikke til Respekt mere.

Anonym sagde ...

Ha ha, jeg griner så meget, at det er svært at trække vejret.
Stine du er en gudinde blandt bloggere, TAK!

Carsten sagde ...

Blå Thor? Derudaf ledes man uden de store vanskeligheder til den uundgåelige konklusion at frøken Stinestregens elskværdige kavaler desværre haver Randers som oprindelig hjemstavn, og derfor af natur må være en uvederhæftig tølper med dårlige vaner og en skummel bekiendtskabskreds.

Lois Lane sagde ...

Du altforbarmende! Er tant, fjas og festivitas alt ungdommen kan fordrive tiden med?
Lykkeligt for Dem min kære kone, at de besidder evnerne til at betjene et EDB-apparat, så dette galimatias af et balfaldera ikke går i glemsel. Jeg er fortørnet.

Ida sagde ...

Ih, lykken er at have glemt at tjekke StineStregen en uges tid, og så er der sjove indlæg med skønne tegninger, der ligger og venter :)

Unknown sagde ...

Tak for et godt grin :)

Theo
restauranter i København
http://y-1.dk/