tirsdag den 24. maj 2011

Mens vi udfolder narcissismen

Engang var der en, der hed Anders, der lavede en facebookgruppe, som han kaldte "Fans af StineStregen" for sjov. Men folk vidste ikke, det var for sjov, så de meldte sig ind og troede, at det var min side (Ok, jeg inviterede en del selv). Mindblowing, at nogen gad melde sig ind på sådan en side, men ævbæv at det ikke er min side. Jeg kan ikke engang skifte billedet derinde. Så jeg har brugt to et halvt år på at samle mod til at lave min egen like-side.
Jeg har prøvet at se angsten for at virke selvglad lige i øjnene. Virkede ikke så godt.
Jeg har prøvet at spille cool over situationen. Men jeg er ikke cool.
Så jeg gjorde det eneste, der altid virker: Luk øjnene og gør det alligevelDer skulle gerne være noget link til like-siden øverst til venstre på bloggen. Stemmerne i mit hoved byder mig at understrege, at jeg ikke forventer, at nogen gider følge mig der også. Jeg fylder godt på internettet, og det er skisme fair ikke gide at have facebook invaderet at små tegnedamer også (aaaaah, det hjalp at sige det).

22 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Jeg synes det er fint du gør det - men du får altså ikke mig med på det, for det der Facebook har jeg prøvet, og rør ikke ved det igen!

Så skal det da først for alvor invaderes af tegnedamer, ihvertfald... :)

Anonym sagde ...

Årh hvad! Likelikelike! :D

Fru Sommer sagde ...

like ;)

Anne Lotte sagde ...

Armen, det var da også på tide du!

Hanne sagde ...

Skulle "Fans af StineStregen" have været for sjov? Nej, nu må du holde op! Vi var (og er) da ægte fans!

Onkel Anne sagde ...

Jeg er og vil altid have en forkærlighed for dig! Og hvis jeg en dag ser dig irl, så kommer jeg og krammer dig, altså sådan sætter mig omkring dit ben, og giver først slip, når du har lovet mig evig streger!

Stine K.A. sagde ...

JAAAAAH, skal STRAKS vœre medlem :D

StineStregen sagde ...

Ih, I sætter jo al min forlegenhed til dørs og erstatter den med et farligt stort ego... I er meget meget modige :D (og søøøøøøøde)

Alexia sagde ...

Jamen Stine, vi elsker jo Stinestregen - så selvfølgelig liker vi dig også på facebook - og det at du ikke vil være selvglad gør bare at man elsker din blog endnu mere ;)

Signe Gry sagde ...

Seføli skal jeg da følge dig på Fjaset! Så kan jeg være mere sikker på ikke at gå glip af dine jævntlige tegninger. Poster du så hver ting fra bloggen på fjaset også?

Kristine Sejr sagde ...

Kunsten må være at man skal vente til man har mange følgere og er skide kendt, for jeg har også gjort det, men jeg har jo den der, jeg vil helst ikke selv invitere fordi så gør de det jo kun fordi jeg har bedt dem om det. Og jeg elsker min mor meget højt, behøver jeg at sige at hun var den første til at like.

Jeg ønsker dig held og lykke, har du fået noget udgivet i fysisk form, for det er jo noget jeg kan li. Og bibliotekaren i mig er arbejdsløs så hun har ikke tid til at lave undersøgelser.

StineStregen sagde ...

Kristine: Jeg har ikke udgivet noget endnu. Jeg har lavet et bidrag til en antologi, der er planlagt at udkomme her til sommer, og forhåbentlig kommer der noget større udgivelse på banen også - men det er vist på den lange bane :)

Uden Relevans sagde ...

Det er da fint! Du må udbrede kendskabet til dig og dit brand.

Signe sagde ...

1. Anders findes da stadig ;)
2. Havde det ikke været for den "for sjov" (som du kalder den) gruppe havde jeg måske aldring kendt til dig og dine tegninger med den fantastisk fine streg! (Kan næsten ikke bære tanken)
3. Det var sgu da bare på tide!
4. Det er allerede dejligt at få lidt ekstra SitneStreg i min news feed
5. ...men åhh nej, betyder det så at bloggen bliver forsømt?(!)
6. StineStregen er stadig (lige fra den dag jeg fandt den) yndlingsbloggen over dem alle!!!

(Og stop dog med de punkter!)

//Signe

Anne sagde ...

Like!!

Andrea sagde ...

Vil bare lige fortælle hvor fantastisk jeg synes din blog er! Herlig, morsom og så livsglad :) Har fulgt dig længe, og nu liker jeg også stinestregen på facebook. Det er rigtig dejligt, at kunne hente inspiration fra sådan en dygtig tegner som dig. Keep up the good work! Du styre!

Tankestreger fra Andrea
www.smileandsayfromage.blogspot.com

StineStregen sagde ...

Signe: Ja, sandt, Anders findes stadig :D Og gruppen blev også til noget "rigtigt", men den startede lidt sådan "tøhøhøhøhøhø". Og siden er et supplement til bloggen, jeg kommer ikke til at lave striber til den og sådan. Når bloggen bliver svigtet, er det fordi det der liv kommer i vejen, og det vil nok ske ind i mellem, og så kommer det sikkert også til at gå ud over facebooksiden.

Og alle andre: Igen - I er sgu søde, altså!!! <3

Sofie sagde ...

Hold da op, du kan bare få mig til at grine..

Sofie sagde ...

plus jeg vil lige sige, at jeg er stolt over at være din faste (Google) læser nr. 800!

weekendophold i København sagde ...

I like StineStregen :)

Oscar
http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

StineStregen sagde ...

Sofie for hulan, jeg ville sige "mail mig din adresse, så sender jeg den en håndtegnet StineStreg original" - men nu ser jeg, at der kun er 799 faste læsere. Så du var HELT sikkert ude på at snørre mig!!! Fyyyy!!!(Jeg pjatter. Send mig din adresse, så får du en tegning. Hvis du gider, altså...)

Helle sagde ...

Ehm... jeg er facebookfan nummer 666. Er det et tegn? Sksl jeg være bekymret?