torsdag den 5. maj 2011

Hende med brysterne

Det skal siges, at overtræthed var stærkt medvirkende til denne aftens tema.
Den ikke bare bedårende og barmfine, men også skarpe og velskrivende Anne (som er hende med det løse hår på tegningerne), har benyttet lejligheden til at nedfælde en lille analyse om dette yndige tema her. Og det er ALTID et besøg værd at kigge forbi hendes blog.

8 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

I er nemlig begge to værd at kigge længe efter!
Men jeg troede lige, at jeg var Anne :(

Ida Rud sagde ...

Ih, jeg synes, det ligner hende rigtigt den, den kære Anne.

Leoparddrengen sagde ...

...og hvis jeg ikke allerede var follower, var jeg blevet det!

Uden Relevans sagde ...

Anne er nemlig guldet at læse! Altså OmAnne, ikke fordi Onkel Anne ikke er værd at læse, for det er hun.

StineStregen sagde ...

Onkel Anne, hvordan skulle jeg kunne tegne om at hænge ud med dig, når jeg aldrig har mødt dig? :D Jeg skulle til at skrive, at der aldrig er fiktion på min blog, men sandheden er, at hvis Anne fra det her indlæg ikke gad hænge ud med mig, så ville jeg nok beholde hende som fantasi-ven...

Anne O'Manne sagde ...

Årh, det er da det sødeste nogensinde, Stine.
Du var min fantasiven, inden vi lærte hinanden at kende (stalker? Hvad? Hvorfor kigger I på mig?). Man er simpelthen NØDT til at elske dig!

Anonym sagde ...

Må kan godt gemme nogle af dine tegninger og bruge dem i virkeligheden fx til kort?

StineStregen sagde ...

Anonym: Så længe, det er til privat brug, så jada :) Det er kun ved kommerciel udnyttelse, jeg blive galsindet.

Anne: G'aaaaaaw, du er søj! stanne 4-evah!