onsdag den 4. maj 2011

Livsens dårskab

Næste gang, vi diskuterer tegneevner, regner jeg med at trumfe den pæne mand i "værst til at fjerne viskelædersmulder" eller "den med de korteste blyanter". Det vigtigste er at finde et emne, der er tilpas dumt, og så holde FAST i at have ret.


22 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Stine jeg tager dig meget alvorligt. Og jeg har tit tænkt på dig. Du kan lige hilse manden med det mørke hår og sige, at han skal passe på dig!

StineStregen sagde ...

Han passer fantastisk på mig, når vi er sammen, og han gør det godt. Når vi altså ikke battler på, hvem der er tåbeligst til at tro på egne evner :)

Jeppe sagde ...

Det var dejligt at se jer to håbløse dilettanter i fredags. Så meget ved jeg.
KH J

StineStregen sagde ...

I lige måde, Jeppe. Også selvom ingen inviterede mig på noget som helst med pølser ;)

Anne Lotte sagde ...

Det kan godt være du har mistet 2/3 af dine læsere, men vi er nogen der er her endnu! Og vi kan stadig godt li' dig.
God bedring og alt det der.
Knus fra Anne Lotte

@dortearens sagde ...

Nu ved jeg ikke hvornår din 2/3 dels frafald regner fra, men du får da nye fans stadigvæk...mig for eksempel ;)

Kristine sagde ...

Jeg er her også endnu, og elsker stadig dine tegninger

Nadia sagde ...

Er det ikke også bedre med en lille trofast skare?
(Som ikke råber du skal lægge nye tegninger ud HVER dag, men som er meget glade for det de får)

Og ja, det er en åndssvag battle, især fordi du jo tegner super fint! Det hører du vel også en del herinde ;)

mette sagde ...

Du er skøn Stine! Elsker din streg:)

Anne sagde ...

Jeg er her også stadigvæk :-)

Annette sagde ...

Går absolut heller ingen steder! Men tænker derimod tit på, hvordan du mon går og har det. Selv om jeg ikke kender dig. Og du ikke kender mig. Og alligevel er det lidt som at høre om en fb-ven, der slås med nogle af de samme ting som jeg selv gør.... Man føler trang til at sende et virtuelt kram i ny og næ :)

Cecil August sagde ...

Ja, jeg bliver også hængende som den ækle, lille burre, jeg er. Dårlige diskussioner er der nok af, Stinestregen er noget helt særligt. (og sig da så lige til den pæne mand, at han må mande sig lidt op, ikke? :b )

Anonym sagde ...

What!? det må være en teknisk fejl der har givet det fejlagtige resultat på 2/3, jeg er sikker på at vi alle holder ud og venter så længe det skulle være på et nyt indlæg. Jeg går ingen steder, og hvis jeg er en gennemsnitlig udgave af resten af dine læsere vil jeg gerne forsikre dig om Stine, at tiden imellem dine indlæg ikke er afgørende for om vi er dine læsere eller ej. Det er dig der gør forskellen, og dét er værd at vente på. Og vi tager dig seriøst. Basta. Over and out.

Pauline sagde ...

Stine, jeg elsker dine tegninger de er mega seje. Du er rigtig dygtig.
Jeg tegner også selv!♥

http://paulinespillow.blogspot.com/

StineStregen sagde ...

Næææ, hvor er i altså søde. Men den er nu god nok - når man opdaterer hver dag, er der masser af læsere, når man ikke gør, er der knapt så mange. Og det er egentlig også helt fair, især når det tydeligvis er de rareste, der bliver hængende :D

Det var nu heller ikke for at brokke mig, det kom med. Mere fordi, det er så skønt at kunne sætte TAL på, når man skal vinde en yderst tåbelig diskussion!

Rikke sagde ...

Jeg kigger også jævnligt forbi og synes det bare bliver bedre og bedre. Håber du er rigtig nærig og sparer en masse penge sammen, så du sidde et helt år og tegne på noget rigtig langt. Det ville være så godt.

Anonym sagde ...

Jeg er her også stadig...

Uden Relevans sagde ...

I er begge to håbløse!

Romantikere that is!

I har begge oceaner af talent, og er samtidig beskedne.

Alt det bedste herfra og tak for sidst.

StineStregen sagde ...

Rikke: Det ville være BOMBEN! desværre er jeg vildt ødsel...

Studielivet/UR: Tak fordi I hænger på :)

Lone sagde ...

Hej Stine

Jamen, jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal få det sagt. Men måske er lige på og direkte bedst: Undskyld. Undskyld. Undskyld!
Jeg er jo så en del af de 2/3, der ikke længere følger dig. Faktisk havde jeg glemt dig. Jeg ved slet ikke hvordan der skete. Men det var til gengæld et fantastisk gensyn, da jeg kunne læse flere måneders blogindlæg. En ren fryd!

Jeg har tænkt over, hvad der gik galt. Og må med det samme gøre det klart, at det på ingen måde er hos dig, at ansvaret ligger! Det er sikkert noget med, at mine morgenvaner ændrede sig, så den faste ”tjek mail, imdb, Stinestregen, netaviser og facebook”- rutine blev glemt. Det kan også være fordi, at der skete så meget nyt i mit liv. Minus job, minus kæreste og minus kat.

Men nu er jeg klar igen. Du slipper aldrig af med mig nu! (Hvis det lyder lidt ominøs, så må jeg gøre dig opmærksom på, at det er mig, der mere eller mindre stalkede dig fra restaurant til biograf en aften i juli 2009. Se evt. kommentarerne til dit blogindlæg d. 18. juli 2009)

Så be afraid, be very afraid!
Eller vær glad, vær meget glad.
Du har nu fået én af dine læsere tilbage.

(Og endnu en gang undskyld!)
/Lone

StineStregen sagde ...

Lone for hunnan, hvor er det GODT at have dig tilbage i folden. Du har bare at blive, for du er den eneste, der har givet mig en lille smule kendisfølelse - som om jeg var en aspargesfarvet Sidney Lee (eller noget... )

Kristine Sejr sagde ...

Jeg vil også godt melde mig ind i klubben af nye faste læsere, og hellere have faste læsere, der læser dig, end faste læsere der bare er der uden egentlig at være der.

og med eller uden to kavalergange, så ser I da søde ud sammen, så et tillykke skal der da også lige lyde herfra.