torsdag den 22. juli 2010

TeenTema #6


Jeg var ikke så god til det med at sætte grænser som teen. Jeg blev ved med at drikke øl (nammenam, men jeg kan slet ikke tåle dem) og se gyserfilm (uh så spændende, men jeg kan ikke så godt tåle dem) og kysse på smart ass-fyre (jeg har aldrig kunnet tåle dem).

4 kommentarer:

Sascha sagde ...

hmm ska man tænke videre over, at der er 2 ud af de 3 ting, jeg stadig ikke kan sætte grænser for? :-P

Vestergaard sagde ...

Men er den slags ikke netop det man skal som teenager: Afprøve en masse ting for at finde ud af hvad man ikke kan tåle så man efterfølgende i det mindste kan træffe en - nogenlunde - rationel beslutning om eventuelt at udsætte sig selv for det igen.

StineStregen sagde ...

Sascha: Måske... :D

VEstergaard: Joooo, sagen er vel den, at det er dumt at blive ved med tingene flere år i træk, fordi man ikke tænker "hm, jeg er allergisk over for øl og jeg får psyko mareridt af gyserfilm, burde jeg så ikke stoppe med at dyrke begge dele?"

Nanette sagde ...

Er simpelthen hel vild med dine TeenTema'er. Der er hvertfald et par stykker der matcher en selv, især denne her med øl, gysere og smartass fyre ;)