tirsdag den 20. juli 2010

TeenTema #5


Det, jeg ærgrer mig mest over ved teenagetid, er, hvor tyk, jeg altid følte mig. Altid som den største og mest blævrede i rummet. SPILD af flere (i virkeligheden ret så tynde) år.

12 kommentarer:

fasterfis sagde ...

endnu en gang tilslutter jeg mig teentraumerne!
Så billeder af mig selv fra dengang for lidt tid siden og jeg var jo helt tynd, og ikke en spærreballon. Snakke om et forvrænget selvbillede! tsk tsk!

StineStregen sagde ...

Vi har vist meget fortid til fælles, fasterfis :) Men hvor er det dog dumt og spild af tid og bekymringer, når man nu var tyndere, end man nogensinde bliver igen. Suk.

Mig sagde ...

Ja... det kan jeg godt huske... Jeg kan jo se nu at jeg var tyndere end tynd... Men det følte jeg ikke den gang...

Havde nogen hvisket mig i ørene at jeg i en alder af 38 ville veje 30-40 kg for meget... Ville jeg helt sikkert ikke have levet i dag..

Men.. det gør jeg !

mobo sagde ...

Årh ja, du er jo total "heavy" på den tegning!

fasterfis sagde ...

ja for pokker Stine!!
Og ja til dumt! men dumt på!

StineStregen sagde ...

Jule mig: Heldigvis er ting i så livsfarlige i voksenalderen, som de var dengang. Men det ER altså tåbeligt, at man ikke kunne sætte pris på at være fnuglet og spændstig, mens tid var...

Mobo: He he he, ja :D

Damernes Magasin sagde ...

ja det forstod jeg heller ikke at nyde mens tid var. Damn it!
/Helle

Anonym sagde ...

Jamen dog - her gik jeg og troede at jeg var den eneste, der havde haft det sådan (a-hem) - tænk, da jeg var 18 vejede jeg 47 kg fordelt på 1m og 63 og syntes at jeg havde fede lår!! Akke ja - gnæg-gnæg - nu er der vist 25 kg mere på sidebenene :-)

Anni sagde ...

Åh jeg kan genkende tøjet fra dengang på alle dine teenage tegninger, det vækker minder :) Du var nu alligevel en sær teenager :)

StineStregen sagde ...

Damernes: Gad om nogen gør? Overhovedet?

Anonym: DYAM, du har været bette. Ikke en tid med rationel tænkning.

Anni: Ja... jeg var sgu ikke så god til det der teenager... Du, min søster, ville vide det :D

Louise sagde ...

Heh, nøjagtig det samme jeg tænkte om mig slev, hvilket nu i dag vil sige +15-20 kg., og at det først er NU at der er en smule for meget af mig ;)

Unknown sagde ...

Sådan havde jeg det osse! Klædte mig i store sweatshirts, der både dækkede mave, arme og mås... Og jeg var super slank... Øv!

Overhørte en snak mellem to teenagere ved et busstoppested for et par år siden, og jeg kunne ikke lade være med at kommentere deres selvnedgørende snak om, hvor tykke de var. Jeg sagde til dem, at nu måtte de altså stoppe: at de så absolut fantastiske ud, og at de skulle stoppe med det fis.

Da jeg var færdig med min enetale svarede de slet ikke- de gik bare væk, mens de så sig over skulderen med blikke som sagde 'øj, hun er mærkelig, hende dér'...