torsdag den 1. juli 2010

Søges: Er du Gaffelhævneren?


Vi nærmer os med hastige skridt tegning nummer 666 - og det skal vi da fejre. Også uden at være de rene små sataner.
En hurtig associationsrække KUNNE se sådan her ud:
666 -> Satan -> fjollet udklædning -> indre hævner!
Og nu kan residerende på StineStregen ret godt lide indre hævnere (fræksæmpel Ninjahævneren). Og andres tegninger. Så halløj, hvad nu hvis vi lavede en kombi?

Jeg gad godt, at du fandt ud af, hvad din indre hævner er, tegnede/animerede/modellerede/fotograferede det og sendte det til mig på stinestregen @ gmail.com senest d. 6/7, så kan jeg poste hævnere d. 7/7 (med link til dig, hvis du nu har en blog eller en anden hjemmeside-ting).
Og ja, jeg ved godt, det er sommer og mit læsertal er forsvindende lille disse dage. Men hvis nu bare tre af jer gad være med, ville det stadig være freakin' awesome!

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hvis nu ens alter-ego er Leoparddrengen, og ens blog hedder Leoparddrengen Vender Tilbage... så er det vist utroværdigt at finde på så meget andet...?

Jeg kom godtnok til at tænke på min housewarming i starten af halvfemserne, på grund af dit TNMT-indlæg den anden dag. Da blev jeg nemlig foræret TNMT sæt, inklusive plastic nunchaku (så jeg var Michelangelo). Hvis jeg nu ikke var Leoparddrengen havde det også været en mulighed.

Synne Justesen sagde ...

Ej Stine, jeg skal gøre rent ikke tegne. Du ér en djævelsk lokker... ;).

*må....støvsuge....må..lade...blyanterne...være.....arrgghh*

Pink Panter sagde ...

du skriver godt og din blog er fed!!!

hvis du savner noget godt læsestof en dag, så er du meget velkommen til også at se min blog:)
www.teendk.blogspot.com

Møgungen sagde ...

Har tegnet et yderst underligt alter ego og syntes egentlig at det blev meget godt, men det gør jo ikke nogen forskel når ens scanner ikke virker... Den skal til reperation og er nok klar i løbet af i morgen (håber jeg!).

Tina sagde ...

Haha sjovt :) god idé!!

Anonym sagde ...

Kan ikke tegne, men min indre hævner er en Ølve (meget farlig rødhåret stormanket løve) som er rigtig god til at knurre og vise klør. Den er nok lidt mere nuttet end farlig, men det hjælper indimellem at være en farlig ølve der kan jagte mand og lånebørn. Knus den rødhåret