lørdag den 17. juli 2010

TeenTema #2Jeg havde hår under armene med stolthed som teenager, og det accepterede de fleste egentlig. Men efterhånden begyndte flere og flere at se det som et oplæg til en lang fuck-du-er-klam-diskussion, og jeg endte med at fjerne dem for at få fred. Jeg synes stadig, at hairy pits er smukt til både mænd og kvinder.

11 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Egentlig sjovt du nævner det, jeg så i spejlet i morges at mine armhulehår er vokset, det faldt mig dog ikke ind at de skal fjernes, så får det jo aldrig ende med al den triming.

Aprikots sagde ...

Jeg synes da ikke man er klam fordi man ikke er med på hårhysteriet.... Man skal da bare huske at være renlig og hygiejnisk, så går det hele nok :-)
Jeg barberer aldrig mine hår noget sted på kroppen, men jeg er også ekstremt lyshåret, så de kan næsten ikke ses :-D Til gengæld får jeg tit brændt hårene væk på benene af bål på sommerlejrene med mine spejdere.

Seindal sagde ...

Stine har bukser på for anden gang!

DAY by Day sagde ...

http://vicestyle.com/en/features/shoot/gallery/retro-bush
En hel photoshoot om "retro style" hårvækst. Meget interessant :D

Anonym sagde ...

Fineste hairy pits jeg har set længe, Stine. Thumbs up.

/Lene K

Polka sagde ...

Hahaha - det ligner næsten de er stylet med voks, skum, spray og andet godt ;-)

StineStregen sagde ...

UR: Tillykke.

Aprokots: Men hvorfor denne snak om hygiejne sammen med hår? Det er jo ikke fordi, man bliver en omvandrende stinkende bakteriebombe af at have hår under armene?

Seinal: Er det kun anden gang?

DAY: Jeg kender det godt, nogen sendte det ud på Twitter. Og det er skisme smukt, altså!

Lene: Ooooh tak :)

Polka: ...det må være det nye take på hairy pits :D Stylede af slagsen!

Aprikots sagde ...

Det jeg prøvede at sige var i forbindelse med "fuck-du-er-klam"- diskussionen... Hvis man er ren og pæn er det vel ligemeget om man har hår, og jeg synes også hår under armene er hyggeligt, især hvis de sidder på min mand :-D

StineStregen sagde ...

Ahr ok :) Det er bare min fornemmelse, at mange synes, at det er uhygiejnisk med hår på kroppen, hvilket er tåååbeligt...

Aprikots sagde ...

Jeg er helt fuldstændig enig!! Hår er ikke ulækre! :-)

Brighton Zecide sagde ...

Hurra! Der ER altså andre - dejligt at vide =)
Og tak for en fin tegneserie, som jeg først har opdaget nu *doh*

Hov, skrev faktisk en længere smøre om dén dér behåring for nogen tid siden http://arsenicalace.blogspot.com/2011/02/mit-liv-med-ufeminine-ben.html