fredag den 16. juli 2010

TeenTema #1


Jeg tror, jeg havde et skyldigt fjæs som teenager. Jeg fik i hvert fald skylden, når min veninde Anne og jeg havde lavet noget pjatværk, som andre ikke kunne se det sjove i. Faktisk undskyldte andre på hendes vejne TIL hende med, at de vidste godt, at jeg stod bag fjollerierne.

7 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Er det Princesse Leia i midten med frikadellehåret?

Mmm Princesse Leia.

Leoparddrengen sagde ...

Jeg tænker mest - at du muligvis havde et skyldigt ansigt, men det kan da vel ikke være derfor; for dit ansigt var da vist ganske camoufleret? (Faktisk tror jeg den frisure muligvis er ulovlig i Frankrig nu - der må man ikke længere have ansigtet tildækket.)

rené sagde ...

Vegne* (sorry, kan ikke lade være..)

Og dagens CAPTCHA: TERLYPE

Stine K.A. sagde ...

Det lyder også lidt som at vœre storesøster. Ligemeget hvem der startede (og blev ved...), er det den œldste der får skylden, tsk. Det er i hvert fald min erfaring ;)

www.6400happimess.blogspot.com

Anne Skovbølling sagde ...

Det er mig, der er (var) prinsesse Leia :) Og det er sjovt nok også mig, der er den ældste af Stine og mig... Det var sgu mærkeligt! Vi kunne begge hårdnakket argumentere for, at der ikke kun var Stine, der stod bag, men de andre troede ikke på det!

Anne Skovbølling sagde ...

Aij og så har vi begge benvarmere på! Hvor autentisk ;D

StineStregen sagde ...

Du lignede nu ikke så meget Leia, som bare Anne :) Og selvfølgelig har vi benvarmere på, det havde vi jo ALTID, når vi var sammen. Det siger billedbeviserne i hvert fald!

Stine: Oven i det hele er jeg OGSÅ storesøster. Ooooh så hård en teenagertid...